Luky-Punky Odesláno Září 20, 2013 Sdílet Odesláno Září 20, 2013 Ahoj koupil jsem octávu 1.9 TDI 66kw agr měl by tam být prý chip ale nejsem si jistý. Od začátku se mi zdálo že tam není něco v pořádku. Auto nejelo, kouřilo a spotřeba byla vysoká. Při plném sešlápnutí plynového pedálu auto zatáhlo ale hned ubralo pak přidalo a zase ubralo pořád dokola. Na diagnostice to nic neukázalo tak jsem vyměnil komplet hadičky od turba, na sání a EGR ventilu, vyčistil EGR ventil včetně sání, vyměnil olej a komplet filtry. Po této operaci octáva oživla táhne pěkně od spodních otáček, spotřeba spadla, chvilku to sice ještě kouřilo ale po cca 200km přestalo. Při porovnání s okenou, golfem nebo passatem 1.9TDI 81kw jede ta moje líp ovšem jen do 190km/h tam se zastaví a víc ani ťuk a je jedno jestli jedu do kopce, z kopce nebo po rovině víc jak 190 nechce. Chová se to přesně jak jsem psal zatáhne a ubere. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Září 20, 2013 Sdílet Odesláno Září 20, 2013 Mám tušení, že úprava asi nebude OK, je to normální jev. Pokud jsi z Prahy a nebo okolí, tak se zastav.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.