Přejít na obsah

Pomoc s naceněním Octavie II


Doporučené příspěvky

Ahoj,

 

prosím o nacenění, za jakou cenu je možné prodat toto auto:

 

Škoda Octavia II kombi ELEGANCE

objem: 2.0 TDi

výkon: 103 kW

převodovka: 6ti rychlostní

v provozu: 2007

barva: černá metal

počet km: 140.000km (serviska)

Výbava: centrál na d.o., servo, 4x el. okna + zrcádka, 10x airbag, abs, esp, dvouzónová klima, orig. CD rádio, palubní PC, tempomat, semiš. interiér, loketní opěrka, senzor deště, tónovaná okna, přední + zadní parkovací senzor, senzor světel-comming home, mlhovky, alu kola 16", xenony, ližiny, tažné zařízení, zamykání zpátečky, dvojitá podla v kufru = rovný kufr, klíč 2x, servisní knížka všechny doklady k opravám.

 

Dotah z Holandska v roce 2010 /67 tis. km => jsem první majitel v ČR

 

Fotky budu mít snad do konce týdne.

Odkaz ke komentáři
  • o 10 měsíců později...

Poradíte mi někdo,kolik bych si mohl říct za auto?

 

Octavia II combi ELEGANCE Plus 1,6 mpi

R.v. 2008

barva šedá anthracite

najeto 54400

Jsem první majitel,koupena nová v ČR,nebouraná,garážovaná.

 

Xenony,Climatronic,vyhřívané sedačky,všechna okna v elektrice,ESP,zadní parkovací čidla atd.

Foto u mě ve vlákně.

 

Děkuji za rady.

 

Odkaz ke komentáři

A co OII RV2005 MR06 2.0TDI BKD cerna metal combi. Vybava elegance, interier ve sportu. 6st DSG najeto 140tkm serviska po kompletnim servisu. Predelano komplet na FL mimo budiku a volantu. Nataceci xenony, zatmavovaci zrcatko, el okna, zrcatka 17" Pegasus s novym pneu, odnimatelne origo tazne, zadni PDC, maxidot, tempomat, radio Audienxlce 2roky nove v servisu menene ja jsem 2.majitel, denni sviceni, vyhrev sedacek 8x sacek.ESP, ASR. Po servisu rozvodu, brzd, vsech filtru, naplni pri 120tkm olej a filtr v DSG vse v historii uvedeno a serviska vyplnena. Lak A1 krom lehce predku kapoty mezi maskou a svetlama je par slincu od kaminku.

Odkaz ke komentáři

A co třeba cena Octavie II liftback r.v. 2007

- výbava elegance, černá metalíza, koupená v ČR, plný počet airbagů (v každém sloupku dveří), xenony, originál vnitřní sportpacket od škodovky (sportovní sedačky a volant), vyhřívané přední sedačky, dešťový senzor, stmívací vnitřní zpětné zrcátko, orig. sundavací tažné zařízení, rádio Stream s mp3, tempomat, 16" kola Crateris, alarm Magicar s dálkovým startem, najeto 290 000km - ověřeno společností Cebia i škodovkou, auto nebylo bourané

 

Udělány nové komplet rozvody, nové zadní brzdy (kotouče + destičky), čerstvě po servisní prohlídce (výměna oleje, všech filtrů, brzdové kapaliny). Vše děláno ve škodovce a zaznamenáno v servisní knížce.

 

Auto je v moc pěkném stavu, nikdo koho jsem se ptal to auto na takový nájezd netipoval s divili se, že má tolik najeto.

 

Jakou myslíte, že má cenu? Teda jestli vůbec nějakou cenu má s takovým nájezdem.

 

Úplně jsem zapomněl na motor, je to 1.6MPI

Upraveno uživatelem boukic
Odkaz ke komentáři

To si právě taky myslím, protože ten nájezd je hodně velkej, ale podle nás to auto jezdí dobře. Když to porovnávám s Octavkami co jsem měl já, tak to jezdí stejně a ty neměly najeto ani 100 000km. Ale je pravda, že se auto s takovýma km těžko prodává.

 

To je právě auto souseda, který ale začíná přemýšlet, že si tak za rok až za dva, koupí nějakou novou škodovku, takže začíná přemýšlet, že by tohle prodal, aby měl více peněz na to nové. Právě si myslí, že kdyby to prodal teď, tak by za to mohl dostat víc peněz než třeba za ty 2 roky, když by to auto mělo najeto třeba 310 000km.

 

Já mu v tom neumím moc poradit, protože jsem nikdy něměl auta s takovýhlema kilometrama.

Odkaz ke komentáři

Takže ty by si ho radši dojezdil? Myslíš, že nemá cenu ho prodávat? Dneska jsem mu tuto diskusi ukazoval a říkal mi, že se bojí dalších vysokých investic, který do něj asi bude muset právě v těch dvou letech vrazit. Ony prý ty věci co vyměnil teď, tak prý stály ve škodovce cca 20 000Kč a to je dost a už se mu moc nechce strkat peníze do tak jetýho auta. Tak neví co by bylo nejrozumnější udělat a já abych se přiznal, tak když se vžiju do jeho situace, tak bych to taky nevěděl.

Odkaz ke komentáři

hele ale rozvody, brzdy, oleje, filtry, brzdovka.. to jsou vsechno veci ktere proste musis menit a menil bys je i na novejsich autech a za vetsi penize. Rozvody, brzdy a brzdovku ma, takze za 2 roky do toho nasype max. svicky, tlumice+pera - podle stavu samozrejme. Pokud chce usetrit, tak jit k nekomu do garaze, jak pise Marek a nebo si kupovat vlastni material napriklad na autodilyplus.cz a praci nechat na autorizaku.

 

Pak je jeste varianta, ze proste chce neco jinyho, potom at to nabidne na club forech, znamym, rodine a pak pres inzerat. Proste nekam, kde oceni realny stav a peci.

 

Odkaz ke komentáři

Když on se bojí toho, co když to auto do těch dvou let klekne, když má tolik najeto. On toho zase tak moc nenajede, najede maximálně 10 000km za rok, prej ani to ne.

 

Právě kvůli tomu nájezdu o tom přemýšlí, jestli to má cenu si to nechat nebo se to snažit prodat a získat z toho nějaké peníze než třeba za ty dva roky. Když by do toho třeba nasypal za ty dva roky 20 000Kč a potom to za ty dva roky prodal za 50 000Kč, tak to by asi nebylo nic moc. Z tohoto má právě obavy.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...