boda82 Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Dobry večer,můj problém je takový ze když dojizdim stojící auto a mam vyhozino na neutral tak motor jako když cuká ale jakmile zastavím nebo přidám plyn tak nic a ani na volnobeh to necuka..olej je nedávno memeny a rozvody taktéž..nevíte co by s tím mohlo být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boda82 Odesláno Prosinec 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2013 Dobrý podvečír, dneska jsem mluvil s mechanikem a ten mi poradil at zkontroluji podtlakoví potrubí u brzdového válce...muže te mi prosím říct kde bych to potrubí měl v autě hledat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Prosinec 28, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2013 Viděl bych to na setrvák, bude před smrtí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Duben 27, 2014 Sdílet Odesláno Duben 27, 2014 Zdravim, už jste závadu odstranil? Případně čím to bylo? nejspíš mam ten samí problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajda077 Odesláno Duben 28, 2014 Sdílet Odesláno Duben 28, 2014 mě se to roztřese naopak při rozjezdech a taky mi bylo řečeno že by to mohl být setrvačník mám 360 000 km .při brždení mi to netluče(netřese vůbec) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest maxik93 Odesláno Září 18, 2014 Sdílet Odesláno Září 18, 2014 Zdravím mám O1 66kw ALH a dělá mi to cvakání při dojezdu na neutrál třeba na světlech když sešlápnu spojku nebo přidám plyn tak to přestane může to být tím vejfukem nebo odchází spojka, Spojka je stará dva roky měnili ju před koupí netuším jestli vyměnili všechno a nemohlo by to dělat spojkový ložisko že by se zasekávalo protože už mi pěkně hučí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.