Štěpi Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Ahoj, potřeboval bych poradit se svoji Octavkou. Při zátěži ( 4 r.s. okolo 3000 ot) spadne motgor do nouzáku. Na VAG to píše: 17965 - regulace plniciho tlaku - mez regulace prekrocena P1557 - 35-10 - - - Sporadická 18062 - prectete pamet zavad kombinovaneho pristroje P1654 - 35-00 - - Hledal jsem různě na fóru a vyměnil jsem ventil N75 + hadičky k němu. Dále jsem dal nový vz. filtr. Vagem jsem zkoušel akční členy na pozici 4 (ventil N75) - je v něm slyšet cvakání a mění se otáčky motoru. Z toho usuzuji, že hadičky, kabely a ventil je OK. Ještě jsem koukal na podtlakové ovládání turba - při podtlaku se "páčka" posunuje dolů. Můžete mi někdo poradit co dál? Zkusit vyčistit turbo? lopatky? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Štěpi Odesláno Říjen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2013 Vyřešeno - problém způsobovala podtlakova banka na naklapění klapek. Nová + štelování + číštění EGR a sání a zase jezdí jako drak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Dejvidd Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 Zdravím, mám úplně stejnou chybu na svém voze po přečtení Diagnostikou,, kde jste zakoupil nd a kde jste nechal čistit turbo ?? díky David 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.