WazHa Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Zdravím. Nedávno mi začala blbnout stahovačka u spolujezdce. Když stáhnu okno, tak sjede jen o 10 cm a dál nejde. Když poté zavírám, tak vyjede nahoru a zas sjede a zavře se až na druhý pokus. Je to jen lanovody, nebo celou mechanikou stahovačky či motorkem??Poradí někdo???Díííky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Skus, ci Ti nedrhne. zvykne to byt koli tomu. Prekontroluj, popremazavaj a uvidis. Nasledne skus nastavit dojazd, podrz klucik vo dverach v zamknutej polohe aby sa okno zavrelo a potom v otvorenej, aby sa otvorilo. Drzat treba minimalne 3 sekundy. Snad to nebude mat suvislost s tym zamykanim, to by mohlo byt zatecenou svorkovnicou v RJ dveri, alebo polamanou kabelazou v prechodke dveri. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
connect8 Odesláno Listopad 14, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2009 zdravím, skús rozobrať vypínače vo dverách vodiča a prestriekaj ich kontoxom ;) ( zaručene to pomôže ) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
connect8 Odesláno Listopad 14, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2009 mal som ten istý problém u vodičových dvier, odkedy som to prestriekal, funguje to bez problémov ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
WazHa Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 tak tento problem se mi povedl vyřešit!!!pročistil jsem kontakty a promazal a zase funguje. OLISOFT: rád bych ale mam ještě jeden problém a to http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=2087 takže nastavení dojezdu se mi povede až to zprovozním. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 Dotaz, když měním stahovačku, tak musím ty dorazy nastavit? A jak to udělám když zámek? edit: tak podle tohoto se to nastaví samo, když okno zavřu centrálem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 Tady co mi udělala neorigo stahovačka diamond po dvouch měsících provozu. Je možné, že jsem jí blbě namontoval nebo je to šmejd? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 A ještě takový dotaz, vyndal jsem tu stahovačku a nedal jsem tam zpátky ten motore a teď se nezamykají dveře. Je to tím? Nebo jsem tam ještě něco omylem vypojil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 Dotaz, když měním stahovačku, tak musím ty dorazy nastavit? A jak to udělám když zámek?edit: tak podle tohoto se to nastaví samo, když okno zavřu centrálem. doporucujem Ti ich nastavit, funguje potom korektne automaticke dotahovanie okien. Nastavis ich tak, ze podrzis ovladacie tlacidlo v soferovych dverach az kym uplne nestiahne a potom kym uplne nevytiehne a tak si RJ zapamata dorazy. Tady co mi udělala neorigo stahovačka diamond po dvouch měsících provozu. Je možné, že jsem jí blbě namontoval nebo je to šmejd? To si popri tom zlomil tu "kocku"? Ak nie, tak nevyskocili lanka z vodiacich kladiek? Inak by to bol strasny smejd... A ještě takový dotaz, vyndal jsem tu stahovačku a nedal jsem tam zpátky ten motore a teď se nezamykají dveře. Je to tím? Nebo jsem tam ještě něco omylem vypojil. Je to presne tym, ked nie je pripojena RJ dveri, tak tie dvere neziju. Mal som to tak kym som opravil zadnu lavy stahovacku. Zamknes len rucne potiahnutim tiahla. Zaroven Ti nezamkne "secure", cize vnutorna klucka bude stale aktivna a led neblika. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Září 10, 2010 Sdílet Odesláno Září 10, 2010 Díky za vyčerpávající odpověď. :) To lanko bylo vyskočené z té kladky a nacuchané pod ní. Dneska jdu sehnat stahovačku a namontuji to zpět. Z tím zamykáním jsi mě potěšil, už jsem se bál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Září 10, 2010 Sdílet Odesláno Září 10, 2010 Tak jsem raději koupil origo stahovačku sehnal jsem jí za 1384Kč což jde. I když chinu měli za 650Kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.