Přejít na obsah

Stahovačka spolujezdce

WazHa

Doporučené příspěvky

Zdravím. Nedávno mi začala blbnout stahovačka u spolujezdce. Když stáhnu okno, tak sjede jen o 10 cm a dál nejde. Když poté zavírám, tak vyjede nahoru a zas sjede a zavře se až na druhý pokus. Je to jen lanovody, nebo celou mechanikou stahovačky či motorkem??Poradí někdo???Díííky

Odkaz ke komentáři

Skus, ci Ti nedrhne. zvykne to byt koli tomu. Prekontroluj, popremazavaj a uvidis.

Nasledne skus nastavit dojazd, podrz klucik vo dverach v zamknutej polohe aby sa okno zavrelo a potom v otvorenej, aby sa otvorilo. Drzat treba minimalne 3 sekundy.

Snad to nebude mat suvislost s tym zamykanim, to by mohlo byt zatecenou svorkovnicou v RJ dveri, alebo polamanou kabelazou v prechodke dveri.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 9 měsíců později...
Dotaz, když měním stahovačku, tak musím ty dorazy nastavit? A jak to udělám když zámek?

edit: tak podle tohoto se to nastaví samo, když okno zavřu centrálem.

doporucujem Ti ich nastavit, funguje potom korektne automaticke dotahovanie okien.

Nastavis ich tak, ze podrzis ovladacie tlacidlo v soferovych dverach az kym uplne nestiahne a potom kym uplne nevytiehne a tak si RJ zapamata dorazy.

Tady co mi udělala neorigo stahovačka diamond po dvouch měsících provozu.

Je možné, že jsem jí blbě namontoval nebo je to šmejd?

To si popri tom zlomil tu "kocku"? Ak nie, tak nevyskocili lanka z vodiacich kladiek? Inak by to bol strasny smejd...

A ještě takový dotaz, vyndal jsem tu stahovačku a nedal jsem tam zpátky ten motore a teď se nezamykají dveře.

Je to tím? Nebo jsem tam ještě něco omylem vypojil.

Je to presne tym, ked nie je pripojena RJ dveri, tak tie dvere neziju. Mal som to tak kym som opravil zadnu lavy stahovacku. Zamknes len rucne potiahnutim tiahla.

Zaroven Ti nezamkne "secure", cize vnutorna klucka bude stale aktivna a led neblika.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...