Přejít na obsah

Maro´s car :)


Doporučené příspěvky

nejsem sice zadny graficky expert na fotky, ale trosku jsem si s nema pohral :)

 

vicemne dodam jeste poznatek ohledne nanotechnologie Pikatec. Pokud si dobre pamatuji, tak naneseni nanovosku bylo nekdy v lednu a ted zhruba po 3 mesicich jsem hodne zklamany. Pri myti vozidla uz tam zadna ochrana snad ani nebyla (auto jsem umyval letos jen asi 2x a vzdy s dodavanym samponem od Pikatecu). Pokud tedy nekdo uvazuje o teto sade, tak z vlastnich zkusenosti bych volil neco vice overeneho. Aplikace byla sice snadna a auto se ihned krasne blýskalo, ale dlouho bohuzel nevydrzi ...

post-3509-0-24587800-1429983343_thumb.jpg

post-3509-0-63526900-1429983363_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

3M Paste wax, tuhy vosk...daval som dve vrstvy tusim v Oktobri a stale tam je. Od nanesenia (cize celu zimu) som rucne auto vobec neumyval, len wapkoval a stale je vidiet ten wet look...treba vyskusat :palec:

 

P.S: pekne fotky a este krajsia octa :)

Upraveno uživatelem Kyselinka
Odkaz ke komentáři

Ja bych taky misto Pikatecu dal nejaky lepsi vosk. Jelikoz je udavana vydrz Pikatecu zhruba rok, coz se u tebe zrovna nepotvrdilo, tak je te cena ohromne vysoka. Ja napriklad pouzivam Collinite 476 a vydrz je nekolik mesicu a pri spravne aplikaci ti to baleni vydrzi hrozne dlouho. Dulezity je taky sampon co pouzivas, aby ti vrstvu vosku nesmyl, takze musi byt pH neutral. Aplikator bych mozna koupil s DS. Pripadne pokud nemas, tak i nejakou slusnou rukavici na umyti. Ono to jsou mozna trosku vyssi investice, ale zase ty veci ti vydrzi dlouho.

Odkaz ke komentáři

Mrkni na www.detailingclub.cz,najdes tam spoustu rad a doporuceni.Ono to jde zkombinovat tak, aby te to do zacatku nezruinovalo.staci jen zakladni veci jako myti metodou dvou kyblu,dekontaminace laku,dobry sampon,myci rukavice,lestenka a vosk.Diky tomuto lak zachovas v dobre forme,coz takto vymazlenoho auta co mas je skoro povinost :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...