Radek kombi Odesláno Listopad 16, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2013 Zdrvím vás,tak jsem si pořídil octavii kombi s roku 2003 motor 1.6 MPI 75KW Docela dobrá výbava. Ale musím si ji dát trožku do kupi Dneska jsem vypustil chladicí kapalinu nalil jsem fridex,od té doby mě přestalo auto topit.Když jsem auto nastartoval tak na volnoběh z toho jde takové pískání,při vyšších otáčkách to přestalo.Když jsem oddělal víčko od nádržky na kapalinu,tak začala voda bublat a cpala se voda ven.Na budíkách byla teplota 90stupnů.Mám podezření na vodní pumpu,je to možné?Děkuji za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 Gratuluji ke koupi, mám taky černou s tímhle motorem. Jinak s tou vodou, zatím bych to zkusil pořádně odvzdušnit, tuhle neplechu, kterou popisuješ může dělat vzduch v potrubí. Pokud ti to předtím normálně topilo, tak by mělo i po výměně kapaliny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek kombi Odesláno Listopad 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 tak jsem auto odvezl do servisu.Ještě jsem dneska koukal do nádobky tak mě připadá jako by ta voda penila. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.