wave Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Caute. Spozoroval som na svojej octavke ze mi dost casto rano ked dojdem do zapchy (ked uz je z predošlej jazdy motor ako tak zohriaty) prudko klesne ukazatel teploty. Kludne aj na nulu. Co som spozoroval, deje sa to najviac ked ukazuje teplotu cca 80st. Zrazu to nahle klesne a ked sa pohnem, trochu vytocim motor tak to zas stupne bud tak isto rychlo alebo pomalsie. Stupne to na povodnu teplotu a potom to uz klasicky dojde na 90st podla jazdy... Pri dlhsej jazde to nerobí (aspon myslim). Zdá sa mi to minimalne divne. Na druhej octavii (SDI) to nikdy nerobilo). BTW: 1x mi prestalo ist turbo a vtedy to presne robilo aj tento problem... vypol, zapol som motor a turbo odvtedy OK.. (nepredpokladam ze to spolu suviselo, ale pre istotu pisem) Stretli ste sa s tym? Je to bežné? či je to bežnejšia závada?? Či je to úplná chyba a mám vymeniť teplotné čidlo (či ako sa to volá) Dik za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 vyměn čidlo teploty má to nejspíše za sebou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.