JohnyBA Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Ahoj, mam OII - 2.0tdi, najazdenych 290 tisic a povodne tlmice. Niekedy, hlavne v zime, ked som prechadzal cez retarderi tak som pocul vyrazne vrzganie z naprav. V servise mi to uz davnejsie skontrolovali a vsetko bolo ok, ze to robi ulozenie tlmicu, ale tlmic je este ok, v lete mi ho merali na testery. Dnes pri prejazde retarderom, alebo ked som vychadzal na obrubnik lavym prednym kolesom, tak bolo pocut zvuk ako keby som suchal nejake zelezo po asfalte, akoby som mal nieco ulomene. Auto sa vsak sprava normalne, ked som zaparkoval a pozrel sa pod auto tak som nic nevidel, ani ked som rukou zatlacil na blatnik tak ziaden zvuk z kolesa nevysiel. Netusite cim by to mohlo byt? Dakujem za rady, Jano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyBA Odesláno Prosinec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Ahoj, dnes rano som siel autom do prace, naschval som siel cez retardery a ten zvuk sa neprejavil. Asi to bol len zatuhnuty tlmic od posolenej cesty. Kazdopadne tie tlmice uz bude chciet asi vymenit po zime.... Jano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Mne tiez dost vrzgaju predne tlmice, ked prechadzam cez retardery. Nie je to moc prijemny zvuk a to mam najazdenych cca 72t km V lete to vobec nerobi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Georgetdi Odesláno Prosinec 11, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2013 Mě tohle na přední nápravě na superbu dělaly přední silentbloky na ramenou. Vrzalo to při přejezdu retardéru nebo zvednutýho přechodu jak ty kola narazila, někdy i při propružení to udělalo bordel. A to silentbloky měly najeto asi 10 000km :( Jirka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.