Lugo Odesláno Březen 13, 2014 Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 No na tom SH někdo psal,že jako okolo 1200,- to je děs kvůli jednomu malýmu znáčku... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 13, 2014 Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 Tolik?? Já počítal za kryt tak 3 stovky, a za airbag tak 2 tisíce a nebo i s volantem tak 3,5 tKč... ty bláho... Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 13, 2014 Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 Do háje snažím se najít nové znaky na nějakém e-shopu pro mojí oktu a pořád si nejsem jistej jestli jsou to na 100% ty který mi na moji oktu IIFL sednou...jsou to ony? jeste takovy maly doladeni: http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/nove-znaky-na-octavii Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 Dobre rano, konecne jsem vcera po 2 letech v Praze potkal nekoho znameho, Petra Cejnara :D Meli jsme firemni bowling kdesi a pak se.to zvrhlo a ze jdeme pokracovat do centra. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 (upraveno) Zdarec, Brno zlata lod, potkal jsem v Zabinach uz Lukase Vaculika, K.Hrachovcovou (mimochodem na to, ze ji je 40, tak je neuveritelna a strci kdejakou dvacitku do kapsy) a minulej tyden v Hornbachu dokonce Vaclava Svobodu a nejakou tu chvili zpet na Benzince za VelMezem u dalnice, jak je McDonald, tak uplne vypalenyho mladyho Langmajera - ten mel oci jako svarec, chudak Tot asi vse z mych ulovku ceskych hVJEZt. //EDIT: a jeste vlastne Zounara v BIlle. Upraveno Březen 14, 2014 uživatelem raym0n Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 Zdarec Brnooooo :lool: Zdraví nachcípanej Lugooo ale dneska pánové je už pátek :lool: Jinak jsem se rozhodl,že Brusel a zpět raději ještě uděláme na zimních...přeci jen valíme brzo v nedělu ráno a zpět v pondělí..hlasí nějaký ochlazení a já nevím co..tak holt ještě dostanou trochu zimáky no Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 Naštěstí ne, je krásné páteční dopoledne :P Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 Prej naštěstí :P Já už chci domů Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 Já taky chcí domůů...Lugo volat domůů :D Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 Dneska z prace ve dve a rovnou do dilny se pomazlit s balikem od Jeldy Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 Joo, dneska se jde prý vyzvednout Qashqai a já ho uvidím až za 14 dní <_< Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 Juu a co bude v balíčku od Jeldy ? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 To já tady musím doaktualizovat notebook a odpoledne s ním pojedu ke klientovi. A jak na potvoru mi čas utíká rychleji, než bych potřeboval Takže já hlasuji pro prodloužení pátku Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 Jak jsem nedavno avizoval - klasika filtr, ojel, dsg, vzpery, dodelavany tesneni na kapotu, at je tam hezky cistoucko atp atp... at jsme na sezonu jako ze zurnalu Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 Proč chcete všichni domů, vždyť tady na pryglu je tak krásně !!! Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 Valis si sunky na Pryglu? :asie: Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 Hej klucííí....řeším tady v práci zajímavý problém. WIN 8.1 v doméně. Instalace tiskárny nelze dokončit, padá to bez hlášky úplně na konci. Tiskárna síťová máme na tom printserver EFI s vlastním driverem. Problém je,že je to celé od Minolty a zjistil jsem,že právě ten driver může být problém. Neb ještě když na tom konkrétním PC byly WIN 8 šlapalo to, teď ale po upgrade na WIN 8.1 nefungují. Někde jsem se dočetl, že údajně WIN8.1 už automaticky zakazují instalaci nepodepsaných ovladačů..našel jsem i nějaký návod jak to deaktivovat. Ale objevil se další problém, totálně tam kolabuje metro. Po klepnutí na aplikaci z metra se nic neděje a pak to padne. Ani nastavení no prostě nic...prvně potřebuji nějak, nevím zatím jak, zprovoznit metro a pak zkusit poladit ten nepodepsaný ovladač... nemáte radu na zprovoznění metra? Re-instal, ani obnova se mi zatím podstupovat opravdu nechce Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 (upraveno) Tak to jsi jeden z mala, co chce metro ponechat, to chces nejaky aplikace, co bezi jen pod metro? Protoze to jde rozdychat i jinak. Pripadne pokud se ti nejak nezobrazuje, tak mrknout sem, jak to mas nastaveno. Upraveno Březen 14, 2014 uživatelem raym0n Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 Rozhodně nechci ponechat metro, nebo na něm nějak netrvám, ale potřebuji tam udělat toto a prostě bez metra to nemůžu ani za boha nikde najít...při bootování F8 a shift nefunguje tak prostě už nevím co s tím... Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 (upraveno) Zkus napsat do prikazove radky: explorer shell:::{4234d49b-0245-4df3-b780-3893943456e1}neboshell:AppsFolder melo by te to hodit do menu, kde uvidis to tvoje nastaveni ;) //pripadne je tu vlakno pc poradna, ja jsem ted na w7, tak bohuzel uz vic neporadim. Upraveno Březen 14, 2014 uživatelem raym0n Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 Vím, že ti to moc nepomůže, ale: Řešil jsem několik upgradů z Win 8 na Win 8.1 a je to prostě peklo (ostatně jako každý upgrade). Osobně bych se vyprdl na upgrade a nainstaloval tu 8.1 čistě z instalačky. Minimálně problém s metrem by odpadl. Navíc dneska je to metro, zejtra přestane fungovat něco jinýho. Upgrady jsou časovaná bomba B) A ovladače jsou taky kapitola sama pro sebe. Užil jsem si tu s jedním starším notesem - Win 8 šlapalo v pohodě, ale 8.1 polovinu ovladačů vyhodilo a řešením byl až zákaz CardBusu. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 Tak bílej krasavec má už za sebou něco přes 30 kilometrů Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 Valis si sunky na Pryglu? :asie: Já si tady nic neválím já tady již několik let pracuji. :lool: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 Já teď taky pracuji a tak trochu si válím šunky Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 Tak už jsem zpátky a vše proběhlo relativně v poho. Tak dneska už mám vydělaný a můžu zahájit víkend Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 bylo malinko včera, resp. ne Jégr, ale jiný pitíčko. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 (upraveno) helo boys nevíte náhodou? http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=20925&page=5&do=findComment&comment=1455824 tento víkend se bude okta válet v péči :D Upraveno Březen 14, 2014 uživatelem Jim Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 15, 2014 Sdílet Odesláno Březen 15, 2014 Příjemnou sobotu všem, tak ráno to vypadalo dost špatně, hustý déšť s větrem ale teď tam svítí sluníčko, jen kdyby nefoukalo...centrum Prahy je plný lidí Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 15, 2014 Sdílet Odesláno Březen 15, 2014 dopoledne stěhování bytu po babi, odpoledne leštění oktávky a ruky mám jak vopice :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky