Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+2 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Zdarec, Brno zlata lod, potkal jsem v Zabinach uz Lukase Vaculika, K.Hrachovcovou (mimochodem na to, ze ji je 40, tak je neuveritelna :prcprc: a strci kdejakou dvacitku do kapsy) a minulej tyden v Hornbachu dokonce Vaclava Svobodu a nejakou tu chvili zpet na Benzince za VelMezem u dalnice, jak je McDonald, tak uplne vypalenyho mladyho Langmajera - ten mel oci jako svarec, chudak :smich: Tot asi vse z mych ulovku ceskych hVJEZt.

//EDIT: a jeste vlastne Zounara v BIlle.

Upraveno uživatelem raym0n
Odkaz ke komentáři

Zdarec Brnooooo :lool: Zdraví nachcípanej Lugooo ale dneska pánové je už pátek :lool: :rolleyes:

Jinak jsem se rozhodl,že Brusel a zpět raději ještě uděláme na zimních...přeci jen valíme brzo v nedělu ráno a zpět v pondělí..hlasí nějaký ochlazení a já nevím co..tak holt ještě dostanou trochu zimáky no :unsure:

Odkaz ke komentáři

Hej klucííí....řeším tady v práci zajímavý problém. WIN 8.1 v doméně. Instalace tiskárny nelze dokončit, padá to bez hlášky úplně na konci. Tiskárna síťová máme na tom printserver EFI s vlastním driverem. Problém je,že je to celé od Minolty a zjistil jsem,že právě ten driver může být problém. Neb ještě když na tom konkrétním PC byly WIN 8 šlapalo to, teď ale po upgrade na WIN 8.1 nefungují. Někde jsem se dočetl, že údajně WIN8.1 už automaticky zakazují instalaci nepodepsaných ovladačů..našel jsem i nějaký návod jak to deaktivovat. Ale objevil se další problém, totálně tam kolabuje metro. Po klepnutí na aplikaci z metra se nic neděje a pak to padne. Ani nastavení no prostě nic...prvně potřebuji nějak, nevím zatím jak, zprovoznit metro a pak zkusit poladit ten nepodepsaný ovladač... nemáte radu na zprovoznění metra? Re-instal, ani obnova se mi zatím podstupovat opravdu nechce :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Zkus napsat do prikazove radky:

explorer shell:::{4234d49b-0245-4df3-b780-3893943456e1}
nebo
shell:AppsFolder

melo by te to hodit do menu, kde uvidis to tvoje nastaveni ;)

//pripadne je tu vlakno pc poradna, ja jsem ted na w7, tak bohuzel uz vic neporadim.

Upraveno uživatelem raym0n
Odkaz ke komentáři

Vím, že ti to moc nepomůže, ale: Řešil jsem několik upgradů z Win 8 na Win 8.1 a je to prostě peklo (ostatně jako každý upgrade). Osobně bych se vyprdl na upgrade a nainstaloval tu 8.1 čistě z instalačky. Minimálně problém s metrem by odpadl. Navíc dneska je to metro, zejtra přestane fungovat něco jinýho. Upgrady jsou časovaná bomba B)

A ovladače jsou taky kapitola sama pro sebe. Užil jsem si tu s jedním starším notesem - Win 8 šlapalo v pohodě, ale 8.1 polovinu ovladačů vyhodilo a řešením byl až zákaz CardBusu.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...