Lugo Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Cože?! No snad nemáš Iphone? :o Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Ještě ne, ale kdo ví Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Marcelku, no jen to ne...možná na vyzkoušení aby sis potvrdil,že toto opravdu ne...ale stát se dobrovolně iOvcí nee :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Prej kdo zkusí, se už málokdy vrátí Kolega mě pořád láme a jako když si půjčím jeho 5Sko, tak je to pěkná a neskutečně rychlá hračička. Jen to má jaksi malinkatý displejíček, ale tak až vyjde ten Ajfoun 6, uvidíme Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 No přesně....vadí mi na tom hodně věcí...a jedna z nich ten malý displejíček..a poměrně velké tělo...viz. ten obrázek.. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Displej jistě brzy musí přijít, neb všechny Apple jsou pořád vesměs stejně velký (resp. malý) a dnes je to oproti konkurenci prostě out. Ano, splní to funkci si zavolat, napsat SMS a možná dát status na FB, ale pro takové mapy, nebo prohlížení webu by se k tomu hodila i nějaká iLupa Nicméně Apple má takové své kouzlo, viz třeba plynulost systému a obávám se, že se mu ani ten nejlepší, nejnovější a nejvybavenější Android nevyrovná a i tak se někdy byť třeba zcela nepatrně ale sekne. To se u Apple nestává, navíc se tam nedá vytáhnout baterka pro případ nouze Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Jako je fakt,že ten systém mají brutálně dobře odladěný..když vemu v potaz jakej to používá krám HW(top model 5S dvě jádra cpu 1,3Mhz a k tomu 1gb ram) v dnešní době a jak jim to plynule jede...ale zase je fakt,že mají prostě svůj OS jen pro svoje telefony..takže si s tím mohou udělat co chtějí..přeci jen android je volný OS a výrobce každej ať už Samsung, LG, HTC a já nevím kdo prostě jen upravují a roubují něco do něčeho... a to nemluvím o baterce...top apple 5s a baterie 1560 mAh.dobrej vtip... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Je to tak, mají patent na všechno iXYŽ Ale opravdu to mají brutálně vyladěný. Ale je pravda, že mi k srdci víc padl Android po skoku ze Symbianu. Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Pěknou neděli..i když teda deštivou :( nějak mi blbne už od pátku fórum..nejde sem nahrát žádný obrázek ani odkaz na něj sem vložit..zkoušeno na různých strojích..tak nevím co s tím je.. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Cau pane, nejsi v tom sam viz sekce oznamovna fora ;) snad na tom nekdo dela. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Já vím co s tím je, je to rozbitý ...Starý, trapný, ale nedalo mi to Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Jojo, včera mě to vytočilo. Měl jsem rozepsanej poměrně dlouhej text k původnímu tématu TSI vs. TDI a pak jsem přikládal odkaz, zamrzlo to a vše bylo v ... ale jen ve zkratce, s čím jsme tak trošku nepočítali... Rapid Fresh Ambition 1.2 TSI 63 kw vs. 66 kw TDI - připlácí se přes 70 tisíc a u 77 kw TSI vs. 77kw TDI u Rapida dokonce přes 80 tisíc Kč! Zato u Oktávky "jen" mezi 50-60 tisíci... Docela mě to včera dostalo, když jsem to zjistil... Ale ten příplatek u Rapidu už je sakra na zvážení a tak chápu, že FO prahnou po benzínu, kdežto firma si klidně ty nekřesťanský prachy připlatí, ale zato si z auta odečte DPH a hned jsou na tom lépe (víceméně za cenu benzínu koupí silnější naftu). Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Včera krásne a večer sa to skazilo :) snáď ma to prinúti niečo dokončiť do diplomky :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Já už byl v pátek v tiskárně, práci mám vytisknutou a příští týden by měla být i vyvázaná. Jak jsem rád, že to mám za sebou :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Škoda tu psát hezké pondělí, když leje a leje a teplota tomu odpovídá - cca 3°C Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Jo, je to na prt. Navíc jsem nachlazenej a mám nějaký vyřizování ve městě, hnus Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Velebnosti Před práci stojí auto, který má totálně zasněženou střechu Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Asie - hlásí bez sněhu, občas nějaká drobná přeháňka, občas vykoukne jemně sluníčko. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Na horách prej napadlo 25 cm a dalších 20 cm se čeká. Tak třeba se ještě vlekaři dočkají pořádné sezóny Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 ...a třeba i ti silničáři Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Ta středa s otazníkem je famózní p.s. odkazy už fungují Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Tak to je hustá předpověď :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Docela se ve ctvrtek tesim na cestu vlakem, po te, co jsem ted videl reportaz o tech dnesnich nehodach a navic do toho pokracovani s opravou D1 Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Zitra kolem 12-13h jedu z j.Cech do Brna, takze premyslim, jestli najet u Humpolce a pomodlit se, nebo vsadit na jistotu a vzit to spodem na Jindrichac, Telce, Trebic.... co myslite? (dnesni reportaz byla hlavne o prusvihach ve smeru na Prahu, ne?) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Dnes bylo vse kolem Prahy, zitra kdo vi... nehody nelze predpovidat tak kdo vi. Nicmene i kdesi u Jihlavy davali ta docasna svodidla a i ve zuzeni byla nehoda, tak pak uz neni uniku. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 No moc ne. Rýma, tepota, kašel ...Chtělo by to pořádnou desinfekci Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Zdravíčko knajpo ;) taky přeji pěkné úterý...rozhodně už začátek je lepší, tady v Brně sluníčko a hlavně ve firmě všechno jede..né jak včera..to bylo na provaz :lool: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 No moc ne. Rýma, tepota, kašel ...Chtělo by to pořádnou desinfekci To se chce vypotit a k tomu pod peřinu Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Letní slicky ( a to doslova slicky :D - mám už koupený nový Nokiany ale chci starý Conti dojet.. ) již od pátku nasazeny..teď už mám kolečka i hezky vydrhnutý...inspiroval jsem se trochu tou štětkou co tady ukazoval raym0n a vzal jsem sice z Ikei na nádobí ale krásně jsem s tím vydrhl i brzdový třmeny no spokojenost :lool: už zase vypadají jako červený :lool: 2Raym0n: Nějaký posun s těma znáčkama na volant na co čekáš/čekáme ? Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky