Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+2 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Displej jistě brzy musí přijít, neb všechny Apple jsou pořád vesměs stejně velký (resp. malý) a dnes je to oproti konkurenci prostě out. Ano, splní to funkci si zavolat, napsat SMS a možná dát status na FB, ale pro takové mapy, nebo prohlížení webu by se k tomu hodila i nějaká iLupa :lol:

Nicméně Apple má takové své kouzlo, viz třeba plynulost systému a obávám se, že se mu ani ten nejlepší, nejnovější a nejvybavenější Android nevyrovná a i tak se někdy byť třeba zcela nepatrně ale sekne. To se u Apple nestává, navíc se tam nedá vytáhnout baterka pro případ nouze :lol:

Odkaz ke komentáři

Jako je fakt,že ten systém mají brutálně dobře odladěný..když vemu v potaz jakej to používá krám HW(top model 5S dvě jádra cpu 1,3Mhz a k tomu 1gb ram) v dnešní době a jak jim to plynule jede...ale zase je fakt,že mají prostě svůj OS jen pro svoje telefony..takže si s tím mohou udělat co chtějí..přeci jen android je volný OS a výrobce každej ať už Samsung, LG, HTC a já nevím kdo prostě jen upravují a roubují něco do něčeho... a to nemluvím o baterce...top apple 5s a baterie 1560 mAh.dobrej vtip... :loool:

Odkaz ke komentáři

Jojo,

včera mě to vytočilo. Měl jsem rozepsanej poměrně dlouhej text k původnímu tématu TSI vs. TDI a pak jsem přikládal odkaz, zamrzlo to a vše bylo v ... ale jen ve zkratce, s čím jsme tak trošku nepočítali... Rapid Fresh Ambition 1.2 TSI 63 kw vs. 66 kw TDI - připlácí se přes 70 tisíc a u 77 kw TSI vs. 77kw TDI u Rapida dokonce přes 80 tisíc Kč! Zato u Oktávky "jen" mezi 50-60 tisíci... Docela mě to včera dostalo, když jsem to zjistil... Ale ten příplatek u Rapidu už je sakra na zvážení a tak chápu, že FO prahnou po benzínu, kdežto firma si klidně ty nekřesťanský prachy připlatí, ale zato si z auta odečte DPH a hned jsou na tom lépe (víceméně za cenu benzínu koupí silnější naftu).

Odkaz ke komentáři

Letní slicky ( a to doslova slicky :D - mám už koupený nový Nokiany ale chci starý Conti dojet.. ) již od pátku nasazeny..teď už mám kolečka i hezky vydrhnutý...inspiroval jsem se trochu tou štětkou co tady ukazoval raym0n a vzal jsem sice z Ikei na nádobí ale krásně jsem s tím vydrhl i brzdový třmeny no spokojenost :lool: už zase vypadají jako červený :lool:

2Raym0n: Nějaký posun s těma znáčkama na volant na co čekáš/čekáme ? :rolleyes:

1911123_10201630338216449_1868756838_o.j

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...