Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+2 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Strejda je automechanik a měl/má dílnu. No a v té době se hodně rozdělávaly/montovaly různý bouraný auta, přehazovalo se z jedné kastle do druhé atd, takže jsem vyrůstal mezi hromadami dílů a rozebraných aut ;)

Narazil jsem nějakým záhadným způsobem na web VW Motorsport a koukám, že mají na rallycross brouka. Celkem fešák, navíc 560 koní v kombinaci s 4x4, to by mohlo být slušný svezení. To kdyby měli v sérii, tak okamžitě objednávám :prcprc::prcprc::prcprc:

886x498px_2014-02-06_vwmosp_grc2014_bild

886x498px_DB2014AU00138_large.jpg

886x498px_DB2014AU00137_large.jpg

Odkaz ke komentáři

Dobre podovolenkove rano ;)

2Raym0n: Tak to s těma znáčkama nedopadlo úplně dle tvých představ co :unsure: hlavně ale když se na to dívám, jsem si myslel, že to budou fakt jako nějaké tvrdé znáčky..tady se mi zdá, že jsou to nějaké nálepky, přelepky ne ?

No, jsou sice samolepici, ale na prvni pohled mi prisly kvalitou zpracovani povrchu shodne s originalnimi, ktery jsem nedavno montoval, jen co se v praci trosku aklimatizuju, tak pak doma mrknu a osaham ty povrchy dukladneji.

Odkaz ke komentáři

Ano, to je: na jednom z obrazku v navodu je to krasne videt

ale slovo samolepka je zavadejici, je to tvrdy plast, na jehoz jedne strane je oboustranka, stejne tak jako je napr na originalnich znacich, ktere jsou na predek a zadek ;) to jen pro upresneni.

Upraveno uživatelem raym0n
Odkaz ke komentáři

Může být, neříkám že ne.

Jen mi to přijde jako hrátky s legem a přitom to je airbag no. Samozřejmě se nemusí stát nic, ale taky to může způsobit nepříjemnou paseku a to nejen při výměně loga, ale taky pak třeba při aktivaci airbagu v případě nehody. Mi to přijde takový hazardování :huh:

Ale třeba to vidím moc černě, ale já bych se do toho osobně nepustil. Pokud bych trval na novým logu na airbagu, tak výměnou s celým airbagem a nebo rovnou už i za 2014 volant s airbagem ale chápu, že je to finančně někde úplně jinde.

Odkaz ke komentáři

A sakra...asi se dam na Nissany :D

Ten Qashqai neni vubec spatnej...najeto 690 km a spotreba 7.2l. Jezdi se s nim brutalne luxusne. Jen se teda maji co ucit od Skodovky, kdy staci na volantu jen par tlacitek a ne 15 a clovek si pak prijde jak ve videohre a nevi co ma mackat :D Jen tempomat ma asi 5 tlacitek :D Informace o vyjeti z pruhu funguje na dalnici 100%, ve meste to bralo tak na 50%. Rozpoznani znacek taky na vybornou az na Syrovice, kde mi ve vesnici ukazoval 70tku :D Navigace a cely ovladani radia (park.kamera s obrazem, bt hf, radio, navigace, aux in) v cestine a plynuly, avsak pal.pc v budikach pouze anglicky, nemecky nebo rusky ale zato graficky a barevne. Start-Stop me zpocatku vydesil ale pak jsem si na nej po nekolika stanich na semaforu zvykl. Fakt luxus...necham si dnes o nem zdat :)

Skoda jen te absence xenonu, panoramy a treba sunsetu ale hold co se da delat.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...