Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+2 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Pěkný pátek přeju ;) Jinak díky Marci za svezení v novým Nissánku...fakt jako mě taky mile překvapil...moc pěkný auto :palec:

Celkově byl včerejšek povedenej ... :palec: stihli jsme toho hodně ;)

Jinak ten Parndorf je fakt natolik zajímavej? Bratránek tam jezdí snad už 4 roky a pořád to chválí...

Odkaz ke komentáři

Hmm, ten kaškaj vypadá dobře, hlavně co se týká těch elektronických serepetiček typu veškerých asistentů, kamer a podobně. Tomu říkám za dobrý prachy slušně vybavený auto :palec:

Já byl nedávno na nákupech v Olympii a stačilo mi to, zas mám na půl roku pokoj. Ještě teda potřebuju nějaký slušný boty na běhání, ale to už snad seženu tady u nás.

Odkaz ke komentáři

Ach jo..jak já nesnáším ty WIN 8.1..nevím jestli je to tím update z WIN8, nebo tím,že jsou v doméně..doma je mám a v pohodě, je ale fakt,že doma to bylo přímo CD s WIN8.1...prvně v práci padlo to metro na nich, jak jsem se Vás ptal, a dneska už po třetí za poslední měsíc..nedůvěryhodnost při přihlašování a zdarec, AD uzamče účet a může se jít klouzat :wallbash:

Odkaz ke komentáři

My teda v práci máme hlášeny taky tyto problémy u některých uživatelů s W7 - vztah důvěryhodnosti k doméně selhal a máme zkušenost, že se po třetím restartu chytne a uživatel přihlásí, tudíž odpadne vyhazování z domény a zase zařazení do ní. Ale i tak se ta chyba objevuje zcela sporadicky na čemkoliv (PC i notebook) ...

Odkaz ke komentáři

mozna bys me nesnaset vaseho IT a ne Win 8.1

IT = Lugo :lol:

Hoši, dobře vy :smich::smich::smich::smich::smich:

Já si dneska udělal otočku do pardubek, odevzdal definitivně absolventskou práci a mám od školy do května klid. Sice se nám rýsuje trošku větší rekonstrukce v práci, což bude makačka, ale do té mi zbývá ještě cca 14 dní relativního volna, takže jsem dneska koupil boty a vyrážím se psem někam do lesa. Tak snad nás tam něco nesežere :D

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...