technikus Odesláno Březen 28, 2014 Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 Nevím čím to, ale já si z Freeportu vždycky něco dovezu Minimálně tam vítězí v cenách Tommy Hilfiger, Gaudi a Klenoty Aurum... no a hodinky aktuálně sháním a něco na sebe taky. No a když už tam budeme, poberu pár lahví bo budou narozky. Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 28, 2014 Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 Pěkný pátek přeju ;) Jinak díky Marci za svezení v novým Nissánku...fakt jako mě taky mile překvapil...moc pěkný auto Celkově byl včerejšek povedenej ... stihli jsme toho hodně ;) Jinak ten Parndorf je fakt natolik zajímavej? Bratránek tam jezdí snad už 4 roky a pořád to chválí... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 Hmm, ten kaškaj vypadá dobře, hlavně co se týká těch elektronických serepetiček typu veškerých asistentů, kamer a podobně. Tomu říkám za dobrý prachy slušně vybavený auto Já byl nedávno na nákupech v Olympii a stačilo mi to, zas mám na půl roku pokoj. Ještě teda potřebuju nějaký slušný boty na běhání, ale to už snad seženu tady u nás. Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 28, 2014 Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 Si sa dal na beh?? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 Zatím úplně ne, ale už dlouho o tom mluvím a teď jsem konečně dodělal spoustu věcí v práci i ve škole, takže se mi objevilo relativně dost volnýho času. Tak chci konečně začít chodit se psem běhat. Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 29, 2014 Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 Jasné, je treba tiež som začal sa trochu hýbať, síce k behu som ešte nedospel :) hlavne neprestať :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Víkend byl krátký, přesto jsem stihl plno věcí... Třeba včerejší focení s bratrem [ Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Heh, ta třetí je dobrá Najdi deset rozdílů Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Fotky moc dobrý, povedlo se :) jinak taky přeji pěkné pondělí.. Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Ach jo..jak já nesnáším ty WIN 8.1..nevím jestli je to tím update z WIN8, nebo tím,že jsou v doméně..doma je mám a v pohodě, je ale fakt,že doma to bylo přímo CD s WIN8.1...prvně v práci padlo to metro na nich, jak jsem se Vás ptal, a dneska už po třetí za poslední měsíc..nedůvěryhodnost při přihlašování a zdarec, AD uzamče účet a může se jít klouzat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 mozna bys me nesnaset vaseho IT a ne Win 8.1 Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Ha ha Máme tady takovou všehochuť OS..včetně né moc podařených Vist..ale všechno ok....a jedny jediný WIN8.1 a prostě takový problémy Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 My teda v práci máme hlášeny taky tyto problémy u některých uživatelů s W7 - vztah důvěryhodnosti k doméně selhal a máme zkušenost, že se po třetím restartu chytne a uživatel přihlásí, tudíž odpadne vyhazování z domény a zase zařazení do ní. Ale i tak se ta chyba objevuje zcela sporadicky na čemkoliv (PC i notebook) ... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 protoze je tam vseho chut tak to neznamena ze to pojede, ono jaksi nejde do nekonecna pridavat Win workstation na stary Domain Controllery Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Dobré poledne. Kuci poraďte kudy nejlépe na OII táhnout 12V z baterky dozadu do kufru k elektronice TZ. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 cece a ses si jistej ze se to taha az od baterky ? netaha se to treba ze zadnich parkovaku ? koukal ses do sekce elektrika OII ? Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Potřebuji silný přívod od baterky do el.jednotky, k té se přivádí signál od jednotlivých světel a el.jednotka spíná právě těch 12V a řídí světla na přívěsu. Parkováky nemám,ale mám hlídání žárovek. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Já bych předpokládal, že autorizovaná firma na vozíky ti instalaci provede, ne? Samozřejmě si za to taky něco vezme no... Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Víkend byl krátký, přesto jsem stihl plno věcí... Třeba včerejší focení s bratrem ... fotky ... Jana ti vzkazuje, že nevědět, že jste bráchové, tak máš hezkýho přítele :D (viděla i na FB) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Heh Bráchové jako přes kopírák. To nepoznáš? Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Techni,natáhnout drát snad zvládnu,mám 14 let praxe v elektronice a 5 let na vysokým napětí. :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Tak to potom joo Ale kvůli kouli stejně musíš nějak na technickou nebo tak, ne? Skrz zapsání do TP ale tam asi nekontrolují zapojení, jestli sis to kutil sám nebo firma ale jistě pak ke kouli bude nějaký TUV nebo schválení pro pozemní komunikace. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 mozna bys me nesnaset vaseho IT a ne Win 8.1 IT = Lugo Hoši, dobře vy Já si dneska udělal otočku do pardubek, odevzdal definitivně absolventskou práci a mám od školy do května klid. Sice se nám rýsuje trošku větší rekonstrukce v práci, což bude makačka, ale do té mi zbývá ještě cca 14 dní relativního volna, takže jsem dneska koupil boty a vyrážím se psem někam do lesa. Tak snad nás tam něco nesežere :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Ty máš pobočku? Já myslel, že jsi Tišnov zrušil a máš už jenom eshop Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Rozhodl jsem se montovat sám poté co mně jeden servis v Kuřimi nedaleko kruhového objezdu nabídl montáž tažného zařízení za 2700,- včetně slevy 500,- Kč. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky