Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+2 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Ad tažný: Pokud máš montáž v autorizovaném servisu, stačí vzít papír ze servisu a jít zapsat na úřad. Pokud si montuješ tažný sám, zajedeš na STK, tam se "odborník" podívá, žes to namontoval správně, dá ti papír a s tím pak zajdeš na úřad ;)

Tišnov už jsem zrušil, to jo, ale teď jsem s mámou v Bystřici (IT už moc nedělám, přešel jsem na optiku). A vyhráli jsme výběrový řízení na nový prostory, tak budeme moci konečně udělat pořádnou optiku, do teď jsme měli takovej malej kumbálek :)

Odkaz ke komentáři

Většina by měla být na webu Rodenstocku, ten to dýluje http://www.rodenstock.cz/rodb2c/cz/cz/1358504/Br%C3%BDlov%C3%A9%20obruby/newFrameCatalogue?execution=e1s1 Maj tam i další kolekce.

Vzhledem k tomu, že jsme od února de facto partnerská optika Rodenstocku, bereme od nich skla, teď od nich budeme brát i 3D centrovací věž, tak by neměl být problém v případě zájmu nějaký obruby vzít na vyzkoušení, v klidu to projít a pak vrátit co se nehodí. Je s nimi v pohodě domluva. A cena by taky mohla být někde jinde, než je běžná prodejka v Brně.

Odkaz ke komentáři

Dobré ráno. Na STK musím stejně s rekonstruovaným vozíkem tak to vezmu jedním vrzem.

ještě jsem včera našel v pojistkách neobsazenou pozici 8 - tažné zařízení tak uvidím kam zní vede drát (doufám,že až do kufru) uvidím v sobotu.

Odkaz ke komentáři

Jiříku,

co se dá udělat s pár měsíců (5) použitými brýlemi Carrera CA 7579 7M4, které mi zůstaly po operaci? Maji ještě do prosince 2014 záruku.

No ideálně je někomu věnovat (použije obrubu, skla si samozřejmě vymění podle potřeby) ;) ...Netuším, kolik stály (my tu značku nemáme), ale asi by šlo hodit obrubu třeba na aukro, zda by se někdo nechytl.

Odkaz ke komentáři

On nemá Golfíka ale Polo R ;)

Kuk..tu jsme byli v nedělu u Olympie...

a pak nám sraz narušil příjezd Batmana :D Jako,že hodně drsná kára..když odjížděl tak tomu tak dal,že stávaly chlupy hrůzou :lool: Jinak za povšimnutí stojí i SPZ..měl to ale kliku na magistrátu :lool:

post-190-0-84101400-1396427010_thumb.jpg

post-190-0-08919800-1396427419_thumb.jpg

post-190-0-87040500-1396427433_thumb.jpg

post-190-0-39876700-1396427444_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...