FRANK Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Pánové, zjistil jsem prasklou pružinku na kličce pátých dveří, která tuto kličku drží ve správné poloze - viz foto.Umí někdo poradit, zda to lze nějak opravit, či mne čeká výměna za nový komplet (cca 2000 Kč). Celé se to totiž tváří "nerozebiratelně".Žít a jezdit se s tím sice dá, ale jsou problémy s odemykáním a otevíráním kufru. Je totiž potřeba auto odemknout zámkem kufru a při odemykání současně přidržet kliku v poloze "nezmáčknuto". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Určitě ti někdo poradí jak to spravit,ale raději bych sehnal za pár šupů z vrakáče jiný než ho kupovat nový Jinak to jsem něco o tom našel - http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/rozbite-zamykani-patych-dveri-combi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FRANK Odesláno Leden 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Na odkaze se řeší problém s motorkem, nikoliv s páčkou otevírání.Ale i tak díky, vrakáč je samozřejmě taky možná alternativa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Jo též jsem si toho potom všimnul,omlouvám se :) jo na vrakáči za pár korunek bez starostí :D jinak mám známou na vrakáči tak možná by dala dobrou cenu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.