Přejít na obsah

Frostova oldschool bejby

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Tak teda intercooler musel ven. Děkuju panu Alegro za tipy jak ho sundat.

a ) buď místo něj půjde original IC

b ) nebo:

i. zjistim jak maj vypadat trubky, odkud vedou, kudy a jak

ii. seženu trubky a necham je posvařovat

iii. koupim velky ic kterej stoji stejně jak ten do origo pozic

v. koupim hadice

vi. a bude do budoucna klid až se posere turbo tak se dá z 81čky

PS: nemáte někdo fotky kudy vést trubky ?

Fotky zde: http://pointfrost.rajce.idnes.cz/bejb_-_vymena_intercooler/

Sami mi řekněte jeslti je toho oleje moc :)

+ ta prasklina po cele delce IC to mi nejde dohlavy ... to je jak pilkou na železo ...

post-183-1250749320_thumb.jpg

Upraveno uživatelem pointfrost
Odkaz ke komentáři

Tak místo prasklého intercooleru už je novej na místě. Normálně neslyším tolik turbo jak předtím, asi to syčení co jsem slyšel předtím bylo prasklým IC nebo nevím.

Jo a přišel jsem jak mi IC praskl.

Ten plast co je na něm tak on je přímo na to žebrování. Dotýká se vnítřkem žebrování. A jak tak klepal do ic tak vyklepal díru. Našel jsem totiž rýhy na tom plastu přesně tak jak to bylo vyklepané na IC (viz fotka), hezky postupně od male rýhy až po velkou zkrz

Takže ted jsem ho trochu seřízl že se nedotýká žebrování a zároven je přilepenej silikonem :angry:

post-183-1250973108_thumb.jpg

post-183-1250973125_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Začínám dělat kapličky přední. Je to o něčem jiném když ty crunch výškáče míří přímo na mě.

Zatím mi došla napln do tavné pistole :)))

Ale epoxy 1200 a tmel už jsou ready a nažhavení.

Myslel jsem že to skončí na silonkách ale nakonec jsem prohledal matce šuplík a nějaké jsem našel :palec:

post-183-1251149198_thumb.jpg

post-183-1251149206_thumb.jpg

post-183-1251149213_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Začínám dělat kapličky přední. Je to o něčem jiném když ty crunch výškáče míří přímo na mě.

Zatím mi došla napln do tavné pistole :)))

Ale epoxy 1200 a tmel už jsou ready a nažhavení.

Myslel jsem že to skončí na silonkách ale nakonec jsem prohledal matce šuplík a nějaké jsem našel :palec:

A skusl jsi narvat rep. do origo krytu?

Odkaz ke komentáři

Mysliim si, ze je hloupost takhle vystrkovat vyskace! Ja jsem ty svoje vejsky Magnat komplet rozebral a repro nahradil za original.

Za 1) vypada to lip... :D

2) na vyhybce si muzes vysky pridat o 6 dB kdyz ti to malo hraje

3) na radiu se da taky lecos upravit...

4) zalezi na zanru hudby kterou poslouchas (ja posloucham hiphop, takze ja vysky mam jeste na radiu trochu ztlumeny)

A hlavne, U octy musis vypojit ty zadni vysky v tech dverich.... ty jako ridic hlavne slysis ty za hlavou...

zaroven sedici vzadu vysky pak neslysi... je pak lepsi dat do zadu ovaly nebo compa...

Odkaz ke komentáři

Mysliim si, ze je hloupost takhle vystrkovat vyskace! Ja jsem ty svoje vejsky Magnat komplet rozebral a repro nahradil za original.

Zkus je vystrčit a uvidíš o čem mluvím.

Za 1) vypada to lip... :P

Neboj pohraju si s tím až pěkne do laku

2) na vyhybce si muzes vysky pridat o 6 dB kdyz ti to malo hraje

Vyhybka jede naplno, mužu max ubrat -3db a -6 db, vím o tom

3) na radiu se da taky lecos upravit...

Už ted na radiu upravuju podle žanru, o tom to neni :)

4) zalezi na zanru hudby kterou poslouchas (ja posloucham hiphop, takze ja vysky mam jeste na radiu trochu ztlumeny)

A hlavne, U octy musis vypojit ty zadni vysky v tech dverich.... ty jako ridic hlavne slysis ty za hlavou... žadne tam nemam

zaroven sedici vzadu vysky pak neslysi... je pak lepsi dat do zadu ovaly nebo compa... zbytečnost, max jen tak na dozvučení, on totiž subáč je přeřve

Sečteno a podtrženo, když slyšim že to hraje lépe, tak to tak prostě chci mít, že ano :D

Odkaz ke komentáři
@pointfrost jak jsi to delal?

Zkouším to podle návodu který stvořil MilanII. Tady v mém příspěvku jde vidět jak jsem zatím postupoval a je tady i napsané lepidlo, je to sada Epoxy 1200 nějaka pryskiřice, kterou smichaš s směsí na tvrzení a třeš na silonky :D

Tady je jeho návod, má to stejně stroze napsané,asi tam není co víc koumat :P

http://skodaoctavia.cz/muzikanavody/Kaplicky.htm

Odkaz ke komentáři

Mno dost netipické, to by sis musel hodně pohrát, nech si poslat od MilanaII ty formy z MDF a udělej to tak jak on :palec: to má celkem slušně uděláno.

Ty moje Crunche měly třeba i k dispozici takové zasazení že by se to přišrubovalo dozadu a přitom by to mířilo na lidi a ne do stropu. Kamarádovy Pionýry to maj taky... takže maš velkou pravděpodobnost že to s tím už koupíš.

Nebo si to myslel jinak ?

Odkaz ke komentáři

jo jo je to tak.

Mel sam napad, jako prvni dat folie pres tu plasticku (aby neproteklo lepidlo), pekne pritlacim aby mela tu stejnou formu, a pres to dat damsku punčochu, a potom pres to to Epoxy 1200 lepidlo. Az to vyschne potom kitovat a lakovat.

Jo to by byl jenom kryt prez vyskac, nemusi to mit naku podlogu od MDF.

Odkaz ke komentáři

Jakože ty chceš tím výškáčem překrýt tu origo mřížku ? Nechápu to asi co chceš udělat

Pod mřížku co tam je patří repráky. A pokud chceš dozadu i výškáče zvlášt tak bud udělej to co MilanII a objednej si od něj tu kostru a nebo nech origo a nebo si udělej svoji, ale musiš mit nějakej zaklad přez kterej natahneš ty silonky atd...

PS: DOPRDELE TO SCHNE POMALU :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...