Přejít na obsah

Zatiká mi voda do auta :/

Radess

Doporučené příspěvky

Zdravím pánové,

Včera jsem zjistil, že mám totálně promočené koberečky a podlahové krytiny u řidiče a za řidičem.... tak jsem oddělal koberečky a dostal se na tu semišovou vanu nebo co to je. Ta je také promočená... když mrzne mám v autě i zamrzlé skla zevnítř...

Nevím co s tím...když naliju vodu pod kapotu tam kam stíká do odtoků ze skla...tak se mi zdá, že vytíká přímo pod pedály...a teče až dozadu... jsem zoufalej.

Poradite co s tím?

Odkaz ke komentáři

Mrkni zda nejsou ucpane odtkove kanaly co jsou pod torpedem (plastem pod oknem) a vypadla pruchodka od otevirani kapoty , nebo netěsní box v kterem je propojenì svazku z kabiny ven.

Kouknu na to, čistil jsem jen ty odtokovy kanaly co jsou u kol...... každopádně díky,

potom napišu jak to vypadá .

Odkaz ke komentáři

Díky za radu :-)

zpátky k problému. Tak jsem oddělal stěrače a lištu.... oddělal jsem i ten box k elektřině...ten vypadal, že tam byl nasazen špatně.

Tak jsem ho tam dal zpět a pořádně zatáhl.... vzal jsem tedy konev a lil vodu do odtokove cesty.. kamarád, který mi pomáhal nezaznamenal

něco, že by teklo do auta..tak jsem ucpal ten odtok a voda začla proudem tyct do auta a vypadalo to, že to tam teklo tedy přes ten box. Nejde

mi to ale do hlavy, že se tam muže naplnit tolik vody, že bude zaplavenej celej box..... Mám z toho velkou hlavu..... budu msuet zítra

ten box silikonem zaplnit...kolem celyho obvodu a uvidime no. ale že by byla díra na kastle někde tomu nevěřím, nic jsme nezaznamenal.

Odkaz ke komentáři

Šíbr nemam. Ten box jsem celej zaizoloval tmelem.... pylovej filtr jsem vycistil....vse jsem vycistil zadelal a celej den to fenem susil.... jenze by to chtelo susit ty vrstvy u ridice tak 2 dny bohuzel musim ted 3 dny do prace.....talze snad to uz nepotece no....uvidime. dnes jsem to jeste zkousel konvou prolit ty odtoky a nic neteklo. Pres noc necham pootevreny okynka. Zitra napisu

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...