Gracho Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Týchto fotiek som sa nevedel dočkať . Veril som ti,že je to ten správny. Ja som len skúšal,ako to asi bude vyzerať . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Neboj, bude to vyzerat dobre, lepsie ako so starym Inak musim pochvalit snehurku, pekne si sa s nou pohral :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Neprišiel som tam zarábať.. ale v rámci možností čo viem tak pomôžem.. ;) lumi dobré foto.. to si ma mohol odfotiť s dvomi notebookmi v Oliverovom aute.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Ja viem, si robim predel, pane Doktore :) Inak skoda ze si nezaparkoval pod strieskou, som sa chcel na taxi pozriet z blizka, holt blbe pocasie :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 (upraveno) som rad ze sa fotky pacia no nabuduce budu zas o nieco lepsie :D olisoft: spanilka bola super a aj trasa v pohode :) lubinob: to by ti nikto neuveril ze si kodoval na dvoch notebookoch naraz :lool: Upraveno Listopad 10, 2013 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 To vies, origo kabel mu odmietal fungovat, neorigo zozral, co mu podhodil... :lool: Tak musel kombinovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maco123 Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Tiež sa musím poďakovať všetkým,ktorí prišli a našli čas . Zaujímalo by ma,prečo neprišiel hoyas,keď potvrdil že príde... Lubo ešte raz Ti ďakujem za kódovanie :) . Som tvojím dlžníkom ;) . Chcem sa ešte ospravedlniť Braňovi,krorý musel trpieť moje vymetnie kaluží,či už na spanilke alebo po ceste na zraz . Spanilka bola super . Gracho je to v pohode veď to bola iba voda+blato+trocha štrku a sem tam aj kamienok. Som sa uhybal ako v akčnom filme :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Ja viem, si robim predel, pane Doktore :) Inak skoda ze si nezaparkoval pod strieskou, som sa chcel na taxi pozriet z blizka, holt blbe pocasie :( Od doktora mám ešte ďaleko, možno ovládam tak štvrtinu funkcií čo dokáže vcds... :D noo.. ja som zase naschvál išiel bokom nech sú pod strieškou tí čo chceli kódovať.. ;) lubinob: to by ti nikto neuveril ze si kodoval na dvoch notebookoch naraz :lool: To vies, origo kabel mu odmietal fungovat, neorigo zozral, co mu podhodil... :lool: Tak musel kombinovat. Presne tak, tá olisoftová BSG nás trochu školila... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Gracho je to v pohode veď to bola iba voda+blato+trocha štrku a sem tam aj kamienok. Som sa uhybal ako v akčnom filme :D Veď ja si to tvoje uhýbanie hádam niekedy odpracujem na Karolči . Lubo,teraz myslíš tú moju BSG v Oliverovom aute alebo tú,čo tam mal origo? :D Btw neskutočne sa mi páčilo,ako sme sa počas spanilky otáčali pri letisku,to jednoducho nemalo chybu :) . Tomáš,dúfam že ti nevadí,že som použil tvoju fotku ako titulku . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 (upraveno) Takže kalendár OC 2014 nechce nikto ďalší? len ja, seib, tomiq a lumi? edit: aj matulko.. :D Idem robiť objednávku nech je to v prvej várke.. ;) Gracho: tú tvoju.. :D Upraveno Listopad 10, 2013 uživatelem lubinob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 koukam ze se vydarilo :) super ;) fotky pouziju na dalsi upoutavky na sk srazy ju? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 jj jasne prezidento :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 Tomáš,dúfam že ti nevadí,že som použil tvoju fotku ako titulku . pohodička pohoda ;) chalani priznajte sa koho nálepky už skončili v koši? :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 moje skoncili v knihe ,,all of my car " :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 Nálepky teda určite v koši neskončia B) . Vždy sa nájde nejaké miesto,kde sa dajú nalepiť . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
netSo! Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 ja ich mam v kastliku , do kosa ani na okno nepojdu :) oblepovanie okna zrazovymi nalepkami ma uz nejak preslo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 Moja pojde zajtra na auto :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
netSo! Odesláno Listopad 12, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2013 Takže kalendár OC 2014 nechce nikto ďalší? len ja, seib, tomiq a lumi? edit: aj matulko.. :D Idem robiť objednávku nech je to v prvej várke.. ;) Gracho: tú tvoju.. :D Ak este stiham , tiez si jeden prosim a aj klucenku by som zobral ak by sa tam dala dohodit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2013 Poslal som Vittovi mail tak snáď to tam ešte prihodí.. ;) kalendár som zobral jeden navyše takže pohoda.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 12, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2013 lubine vedel by si ked pojdes pre kalendare zobrat mi aj jedni nalepku na celne sklo? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2013 No vedel.. ale dohodni si to s Vittom nech to k tomu pribalí.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 12, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2013 uz som mu poslal SZ tak uvidime :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
netSo! Odesláno Listopad 12, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2013 Poslal som Vittovi mail tak snáď to tam ešte prihodí.. ;) kalendár som zobral jeden navyše takže pohoda.. super , dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 12, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2013 Tak hoši kdopak je z Dubnice nad Váhom? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 12, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2013 (upraveno) ja to mam do Dubnice cca 35km ;) Upraveno Listopad 12, 2013 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tokokis Odesláno Listopad 12, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2013 Tak hoši kdopak je z Dubnice nad Váhom? priamo nie som tak isto okolo 35 km ale ak treba nieco tak 35 km je pre mna blizko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 No vedel.. ale dohodni si to s Vittom nech to k tomu pribalí.. :) lubine vybavene :D potom napis ako a kam ti poslat peniaze :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 Ak este stiham, tiez si jeden prosim a aj klucenku by som zobral ak by sa tam dala dohodit :) lubine vybavene :D potom napis ako a kam ti poslat peniaze :D Vybavené všetko, peniaze stačia až keď sa stretneme a prinesiem to.. takže ten víkend po 11. 12. by bol ideálny... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 tak kde teda chalani? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 ten vikend mam pracovny takze to mi nevyhovuje :( a keby sme to vyriesili postou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.