Fanny47 Odesláno Únor 8, 2014 Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 Zdravim.. pri rannim studenem startu mi auto normalne chytne ale asi 10 sekund se trepe a pak to ustane.... Jo a pri tom chveni to dost kouri :-/ jinak to nedela jen za studena... A to tahlo od turba co je vzadu v te bance ma chodit jak volne ? Pri 140 mi to padne do nouzaku a bylo mi poradeno abych to tahlo promazal...... tak jsem to promazal WD40 a jde to vetsi silou. Dik za rady :-) Jo a pri tom chveni kolisaji otacky a po tech 10 sekundach se vse uklidni i motor se netrepe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Únor 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 Nikdo neporadi ? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Pech Odesláno Únor 11, 2014 Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 S tím chvěním... je možné, že bude nějaká žhavka KO, že se ten válec chytne až později a pak chvění přestane. Skrz turbínu to určitě napíchni na diagnostiku, mrknout na poždadovanej vs. skutečnej tlak. Nejspíš bude zatuhlá regulace (v lepším případě vyčistit turbo, v horším výměna podtlaku). Čištění turba vyjde u firmy cca na 2-3 tis, podtlakovka orig. GARRETT cca 1800. To čištění u firmy doporučuju spíš, než domorobo. Už kvůli seřízení podtlakovky a celkově profi práci. Žádný bláznivý podkládání nebo podobný věci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Únor 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 Ok, dik - auto bylo tesne pred zimou u mechanika a podle nej jsou vsechny zhavice OK prej je zkousel ale na trysky co auto mam necely rok nebylo maknuty tak me napadlo zda by to nemohlo byt taky tim...Jinak turbo poresim tady v Brne u nekoho kdo tomu rozumi nevi nekdo o nekom ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Pech Odesláno Únor 12, 2014 Sdílet Odesláno Únor 12, 2014 Okolo Brna určo bude někdo, kdo turbínu dobře zmákne. Já mám výbornou zkušenost s klukama v Turbosportu v Jablonci n. Nisou. Ještě s tím chvěním, může to být i nějak načatý čerpadlo, něco podobnýho se řešilo na DP fóru, zkus pohledat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 Jsou to žhaváky a je úplně jedno, že jsou OK. Já teďka dával nový a jak je kolem 2-7 stupňů, hádá se mi to po startu pořád. Ale přitom třeba v -5 to chytá super. Kouř je způsobenej nespálenou naftou právě v tom válci, kterej se nechytnul. V čerpadle bych problém neviděl. Co se týče turba, jedině nalogovat a budeš chytřejší. Mě osobně to padá občas do nouzáku taky. Vždycky odpojim hadičku na ventilu N75 a tahám za táhlo z baňky na turbu nahoru a dolů, dokud se saze nevydřou a potom to jde zase tak nějak lehce, potom tomu dávat kouř třeba 100km aby se saze vypálily a máš klid. Potom turbo chodí dobře. Ono to kolikrát ani nebývá sazema, že to nechodí, ale prostě se časem staré turbo maličko pokroutí a lopatky pak dřou kov na kov. Takové turbo rukou rozhýbat nelze a musí se zvětšit distance pro lopatky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Únor 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 Ok super dik za rady , kazdopadne to dneska zase zkusim a uvidime :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 A co předvstřik ? Ten jsi nekontroloval ?A to padání turba do nouzáku, zkontroluj podtlaky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.