Přejít na obsah

Startování při zaplém radiu


Doporučené příspěvky

Ahoj,mám možná blbej dotaz ale přesto se zeptám zkušenějších.Octavia 2,2004 z výroby bez rádia jen s přípravou,později tam bylo dáno nějaké šumítko které jsem já nyní vyhodil a dal tam origo audienci.Vše maká jak má ale nevím zda je dobré když se radio sepne zapnutím zapalováním a já zastartuji a radio se vypne tedy spíše restartuje.Je mě jasné že jde o pokles proudu při startování ale nevím jestli je to zdravé pro to rádio nebo to tak má být nebo mám třeba slabou baterku???

Co myslíte je to v pořádku???Díky

Odkaz ke komentáři

Hmmm,je to určitě komfortní a líbí se mě že nemusím nic vypínat ani zapínat jako to bylo u minulého neorígo rádia,jen jsem si říkal jestli to rádio nějak netrpí ale asi to máj ošéfovaný když je to takhle orígo zapojený.

Jinak mám audienci bez nápisu MP3 a chroupe mp3 jakj malinu,dokonce píše nazvi skladeb,čumím jako blázen ale je to jen dobře.

Odkaz ke komentáři

mam swing original z vyroby a pri startovani se "restartne" a je to normalni. Proud se primarne pouziva na startovani. Vypina to jeste dalsi veci, tusim klimu atd..

 

1) otocim klickem, radio se pusti

2) otocim na 3. pozici, startuju, radio zhasne

3) nastartuju a radio se rozehraje po asi 2-3 vterinach, kdyz se obslouzi veskery nutny jednotky.

 

tomu radio to nic neudela protoze se tam nema co jednorazovym podpetim podelat a ty novejsi jsou na to pripraveny. U dlouhodobyho podpeti si nejsem jistej, ale taky by mu to nic nemelo udelat, maximalne nebude mit vykon - podle me teda, nikdy jsem tohle neresil a vsechny radia jsou do ted ok :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...