Přejít na obsah

Výměna parkovací žárovky u xenonové lampy a nezávislé topení

Doporučené příspěvky

Ahoj hoši,po několika denním prohledáváním fóra se na vás obracím s dvěma dotazy na které sem nenašel odpověď jinde.

1. Praskla mi potkávací žárovka u předního pravého světla,světlo vyndat dokážu,ale mám xenon,tudíž ve světle je jen průchodka na blinkrovou Ž a pak zašroubovaný kryt výbojky,parkovačka je pod ním? Na co si dát pozor?Jak vyměnit,banální věc a bojím se abych něco nepo....

2. Dotaz

Mam z výroby nezávislé topení. Programování,plánování startu, vše funguje,topení sepne,hučí ale ani po 40min nenahřeje ani motor,ani vnitřek,ano nastavené je na topení,ne větrání. Je možné že je někde vodní okruh bez vody? Nebo čím to může být? Auto mam chvíli,od jedničkové okty se docela liší

Octavia ii combi 2,0 tdi bkd 2006

Odkaz ke komentáři

Děkuji,tento týden mám naplánovanou návštěvu servisu na výměnu rozvodové sady,náplní a tlumičů,zatím sepisuji závady o kterých předchozí majitel ani nevěděl,

Nefunkční alarm

Nefunkční nezávislé topení

Nefunkční ostřik světel(opraveno)

Obávám se jen že s tím topením si nebudou vědět rady,auto ještě neviděli a už řekli že v tomto modelu se stím ještě nesetkali,že uvidí. Četl sem tu všude možně že jsi odborník,mohu se pak na tebe popřípadě obrátit?

Odkaz ke komentáři

teď koukám, že v popisku máš prasklou parkovačku, která ti tedy nesvítí, parkovačka nebo potkávačka?

parkovačka je celosklo 5W také pod tím krytem

webasto je celkem běžná záležitost...to byl autorizák nebo nějaký vše autoservis?

Alarm také potřebuje diagnostiku

JJ, není problém téměř cokoliv na daném voze upravit/upravit

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...