Guest cjanoc Odesláno Únor 22, 2014 Sdílet Odesláno Únor 22, 2014 Zdravim octavia-ci :) Som tu novy a mam jeden problem s Columbusom. Mam Octaviu II 2.0 TDI Combi 2008. Columbus mi fungoval od kupy (rok 2011) paradne, avsak od minuleho roka mi prestal citat vsetky CD aj DVD , original aj palene. Vzdy, ked vlozim hocijake medium do mechaniky, tak chvilu akokeby nacitava a po niekolkych sekundach sa vysunie a vypise hlasku "Chyba CD/DVD, Skontrolujte medium". Velmi ma to stve, chcem si upatnut mapy a inac ako cez DVD nie je sanca. Columbus som rozobral a pozrel sa na optiku. Vyzerala vypalena, po problizeni mikroskopom bola cierna smuha na sosovke, tak som objendal z ebayu nahradnu optiku. Vcera som ju namontoval a problem zostal rovnaky. Stretol sa s tymto uz niekto? Kde je problem? Vdaka za odpoved. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Únor 22, 2014 Sdílet Odesláno Únor 22, 2014 Přehrát SW,pokud to nepomůže,novou,orig.mechaniku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest cjanoc Odesláno Únor 22, 2014 Sdílet Odesláno Únor 22, 2014 Da sa SW prehrat aj bez mechaniky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tvido Odesláno Březen 13, 2014 Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 Ahoj, ja mám podobný problém akurát že mne číta úplne v pohode CD-R/CD-RW ale nebere DVD-cka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.