jenda89 Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Ahoj, i já zde přidám svoji nedávno pořízenou OII,ne proto že bych měl v úmyslu se chlubit,zatím není čím,ale hlavně protože bych od vás chtěl pár rad do začátku. něco o autě OII combi 2,0tdi 103kw 9892 červená metalíza(flamenco) BKD rv 6/2006 poctivých 180tkm výbava která snad stojí za zmínku xenony,stream mp3,alarm,zámek řadičky,nezávislé topení, moje zákroky zatím pouze interiérové led osvětlení, nové rozvody vč: všech náplní a nové origo tlumiče vč pružin přední i zadní nápravy, Nemám v úmyslu ji nějak moc tunit,jen tak z lehka mé plány jsou, ochranné lišty na dveřích a v náraznících do barvy vozu,stejně tak i chromový rámeček masky,okenní fólie,větší pravděpodobně nějaká R17 225/45 kola,pokud se mi povede dobře prodat sadu letních litých 15 na nových pneu. O větších ani neuvažuji,na naše silnice pak akorát posádka i auto dle mého trpí. Momentálně mě mrzí absence usb podpory do radia, s kvalitou zvuku jsem poměrně spokojen jen to usb chybí,rozhodně nebudu pořizovat columbus aj. protože to už rovnou auto člověk může nechávat odemčené,aby neuklízel střepy a rovnou ho někdo vytrhl.Určitě koupím dvojtou podlahu i když mam boční boxy v kufru,místo v podlaze se hodí, už z předešlých zkušeností z OI.Pak jen takové prkotinky až se oteplí,třmeny a brzdiče do barvy,nové znaky,apod. moje otázka pro všechny co chtějí odpovědět: Lze na toto radio dopřipojit usb?Mám pouze Aux. Lze sundat pomocí horkovzdušky ochranné lišty dveří,nalakovat a pak na novém lepidle přilepit,nebo se musí vždy koupit lišty nové,dát je do laku a nalepit origo oboustrannou páskou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Ahoj a vítej ;) Autíčko máš hezké, líbí se mi ale především tvé plány - decentní a myslím, že auto hodně pozvednou Co se dotazů týče, pokud já vím, musel bys pořídit MDI, aby ti fungovalo USB. A nemýlím-li se, MDI se Streamem kompatibilní není. Ale nějaké kličky se dají najít asi vždy.. Boční lišty teoreticky oslepíš, i když velmi obtížně a pravděpodobně je poničíš. Pokud se ti to podaří, sundat lepidlo je docela peklo a nalakovat ty gumové lišty také - lakují se obtížně a barva se může loupat. Doporučuji pořídit lišty určené na lak (RS, nebo facelift), u nich je to bez problémů a jsou i pěknější.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 ahoj,vybral sis dobrou barvu ;-) plany mas dobre a bocni listy jsem na svojem sundal a nalakoval a znova prilepil,drzi,neloupe se lak ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 ale tak ty, Luki.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda89 Odesláno Únor 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Ahoj,tak ja ani nejak nevahal,auto znam uz od porizovacky, bylo koupeno do firmy kde snim litala prevazne segra a po 3 letech si ho koupila do os.vlastnictvi no a ted ho prodala me,takze vlastne mam plnou servisni historii a posledni roky sem opravy zarizoval ja, takze uz jen to je vyhoda jak blazen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 To mas naprostou pravdu ;-) to webasto bych taky chtel ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda89 Odesláno Únor 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 No jenze mi zatim uplne nefunguje, az bude cas musi se to napichnout a hledat,ale videl bych zavadu v okruhu vody. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 mas dodelavane nebo uz bylo pri koupi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda89 Odesláno Únor 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Pri koupi. Dodelavany byl jen alarm a telefon, nejaka ta stara podlouhla nokie...porad je tam zapojena,jen stojan sem predelal na svoje one x, ridici jednotka z nokie nepujde pouzit na microusb do androida co? Ps: Tak nezavisle topeni opraveno,napichl mi to kamos na diagnostiku a hlasilo chybu zhavicky,tak tu zpravu vymazal a ehjle zaclo fungovat, rovnou mi odstranil upozorneni pasu a zjistil ze u tempomatu nefunguje packa, myslite ze bude stacit vycistit nebo vymenit? Co asi tak stoji? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda89 Odesláno Květen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 Udelano par zmen,spise jen vizualni,led osvetleni spz,parkovacky, folie zadnich svetel,nalakovane brzdy, momentalne planuji v nasledujicich tydnech okenni folie, a stale uvazuji o taznem zarizeni,stim bych splachl i fl zadni naraznik pravdepodobne,Jinak po precitani stitku vybavy sem narazil na kod kteremu nerozumim a nemuzu ho dohledat.BQ3 = Zvláštní požadavky západní Sahara nevi nekdo co to je? jinak zvažuji kola...225/45 r17 mám v tp 19tky jsou dražší a k dennímu ježdění nevím jestli jsou vhodné, asi spíš vsadím na komfort se 17tkama. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.