Přejít na obsah

Svobyho flamenco 2,0tdi

Doporučené příspěvky

Ahoj, i já zde přidám svoji nedávno pořízenou OII,ne proto že bych měl v úmyslu se chlubit,zatím není čím,ale hlavně protože bych od vás chtěl pár rad do začátku.

něco o autě

OII combi 2,0tdi 103kw

9892 červená metalíza(flamenco)

BKD

rv 6/2006

poctivých 180tkm

výbava která snad stojí za zmínku

xenony,stream mp3,alarm,zámek řadičky,nezávislé topení,

moje zákroky zatím pouze interiérové led osvětlení, nové rozvody vč: všech náplní a nové origo tlumiče vč pružin přední i zadní nápravy,

Nemám v úmyslu ji nějak moc tunit,jen tak z lehka mé plány jsou,

ochranné lišty na dveřích a v náraznících do barvy vozu,stejně tak i chromový rámeček masky,okenní fólie,větší pravděpodobně nějaká R17 225/45 kola,pokud se mi povede dobře prodat sadu letních litých 15 na nových pneu. O větších ani neuvažuji,na naše silnice pak akorát posádka i auto dle mého trpí.

Momentálně mě mrzí absence usb podpory do radia, s kvalitou zvuku jsem poměrně spokojen jen to usb chybí,rozhodně nebudu pořizovat columbus aj. protože to už rovnou auto člověk může nechávat odemčené,aby neuklízel střepy a rovnou ho někdo vytrhl.Určitě koupím dvojtou podlahu i když mam boční boxy v kufru,místo v podlaze se hodí, už z předešlých zkušeností z OI.Pak jen takové prkotinky až se oteplí,třmeny a brzdiče do barvy,nové znaky,apod.

moje otázka pro všechny co chtějí odpovědět:

Lze na toto radio dopřipojit usb?Mám pouze Aux.

Lze sundat pomocí horkovzdušky ochranné lišty dveří,nalakovat a pak na novém lepidle přilepit,nebo se musí vždy koupit lišty nové,dát je do laku a nalepit origo oboustrannou páskou?

post-36308-0-02933100-1393353680_thumb.jpg

post-36308-0-71349800-1393353692_thumb.jpg

post-36308-0-96297600-1393353701_thumb.jpg

post-36308-0-89290300-1393353716_thumb.jpg

post-36308-0-71827200-1393353728_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj a vítej ;)

Autíčko máš hezké, líbí se mi ale především tvé plány - decentní a myslím, že auto hodně pozvednou :palec:

Co se dotazů týče, pokud já vím, musel bys pořídit MDI, aby ti fungovalo USB. A nemýlím-li se, MDI se Streamem kompatibilní není. Ale nějaké kličky se dají najít asi vždy..

Boční lišty teoreticky oslepíš, i když velmi obtížně a pravděpodobně je poničíš. Pokud se ti to podaří, sundat lepidlo je docela peklo a nalakovat ty gumové lišty také - lakují se obtížně a barva se může loupat. Doporučuji pořídit lišty určené na lak (RS, nebo facelift), u nich je to bez problémů a jsou i pěknější..

Odkaz ke komentáři

Ahoj,tak ja ani nejak nevahal,auto znam uz od porizovacky, bylo koupeno do firmy kde snim litala prevazne segra a po 3 letech si ho koupila do os.vlastnictvi no a ted ho prodala me,takze vlastne mam plnou servisni historii a posledni roky sem opravy zarizoval ja, takze uz jen to je vyhoda jak blazen.

Odkaz ke komentáři

Pri koupi. Dodelavany byl jen alarm a telefon, nejaka ta stara podlouhla nokie...porad je tam zapojena,jen stojan sem predelal na svoje one x, ridici jednotka z nokie nepujde pouzit na microusb do androida co?

Ps: Tak nezavisle topeni opraveno,napichl mi to kamos na diagnostiku a hlasilo chybu zhavicky,tak tu zpravu vymazal a ehjle zaclo fungovat, rovnou mi odstranil upozorneni pasu a zjistil ze u tempomatu nefunguje packa, myslite ze bude stacit vycistit nebo vymenit? Co asi tak stoji?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Udelano par zmen,spise jen vizualni,led osvetleni spz,parkovacky, folie zadnich svetel,nalakovane brzdy, momentalne planuji v nasledujicich tydnech okenni folie, a stale uvazuji o taznem zarizeni,stim bych splachl i fl zadni naraznik pravdepodobne,
Jinak po precitani stitku vybavy sem narazil na kod kteremu nerozumim a nemuzu ho dohledat.
BQ3 = Zvláštní požadavky západní Sahara nevi nekdo co to je?

jinak zvažuji kola...225/45 r17 mám v tp

19tky jsou dražší a k dennímu ježdění nevím jestli jsou vhodné, asi spíš vsadím na komfort se 17tkama.

post-36308-0-76478700-1400522236_thumb.png

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...