Ladews Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 Ahojte dnes jsem měnil svíčky a byly celkem od oleje. Chci se zeptat jestli je to nutně těsnění pod hlavou. Voda se mi neztrácí a ani není nějak extra znečištěná od oleje. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Březen 15, 2014 Sdílet Odesláno Březen 15, 2014 a olej se ti ztrácí ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Březen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2014 Jojo olej mizi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 tak to můžou propouštět i gufera ventilů, nebo můžet prosakova turbo .. možostí je vícero :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Březen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Tak asi ty gufera, turbo je tam delane nedavno. Nemas nahodou predstavu jak se cenove pohybuje takova opravicka? A diky za info :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 taky jsem to chtěl dělat ale znamená to sundat hlavu válců. Když už máš hlavu dole tak je skoro lepší udělat komplet generáklu .. to mě trochu odradilo takže jsem to nechal na později. Motor zatím šlape dobře a s tím žraním oleje jsem se hold smířil .. pak to nechám udělat celé naráz i s generálkou .. jinak cenově nevím .. to se asi liší servis od servisu .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Březen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 No asi to taky tak udelam pocitam, ze takova generalka by mohla byt okolo 30 tisic ale je to teda muj odhad. Ted tam leju 10w-60 tak prejdu na 5w30 a zkusim tomu pomoct nejakym tim motor doktorem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 tie sviečky sú od oleja len na koncoch (elektróde) alebo po celej dĺžke?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Březen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 tie sviečky sú od oleja len na koncoch (elektróde) alebo po celej dĺžke?? cca do půlky závitu bych řekl. Zap. cívka byla suchá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.