zadekk3 Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 Zdravím , udělal jsem si radost a koupil novou hračku tak se musím pochlubit r.v. 2010 2.0tdi CR puvodně 103kw najeto 127tis dovoz DE , posílena o turbo ze 125ky superba a uparava softweru na 201ps 450nm . Podvozek origo RS brzdy 312mm předek , zadek zatím puvodní . Vše ostatní na fotkách :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 Ahoj!Fakt pekna a vykon zavidim!At slouzi a dela radost!Koukam na krasnej volant to je z O3 ne?Bo sup2fl nema perforaci,funguje ti celej?Diky za info ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zadekk3 Odesláno Březen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 Děkuju , ano volant je O3 rs ale ještě jsem nesehnal jednotku ale pracuje se na tom . Jinak příští týden bude nový graf auto se momentálně ladí po zástavbě nového turba ( hybridní ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 krasna :) a ten vykon budes na ni davat RS narazniky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zadekk3 Odesláno Březen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 nevím , když se naskytnou a já se neudržím tak jo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 15, 2014 Sdílet Odesláno Březen 15, 2014 Ahoj a vítej mezi OII :) Výkon máš parádní, volant super a ta kola ze Supa jsou krásná! Určitě se nenech strhnout a nedělej si další pseudo RS tuctovku, sport paket udělá více parády. Máš ji moc hezkou, tak ať dobře slouží ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Březen 15, 2014 Sdílet Odesláno Březen 15, 2014 čau, tak auto máš parádní ! Výkon je parádní a volant je taky na jedničku ať slouží a nezlobí ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 15, 2014 Sdílet Odesláno Březen 15, 2014 Krasne auto, krasny vykon, co dodat Akurat tie HID by som asi vyodil prec, bude sa ti lepsie spavat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 15, 2014 Sdílet Odesláno Březen 15, 2014 Hele, nebyl jsi to právě ty, kdo si tak stál za namontovanými HID? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 15, 2014 Sdílet Odesláno Březen 15, 2014 No ja nie som proti nim, tiez som ich urcitu dobu zo zvedavosti skusal. A ked sa dobre vyladia, resp. svetla sa dobre nastavia, tak je to v cocke pouzitelne, no pisem o kludnom spani, t.z. ze ked dojde k nehode, kde nedajboze pride k ujme na zdravi a zisti sa ze faktorom boli aj svetla, tak je clovek v riti...o tom hovorim ;) HID sa strasne rozmohli a je otazka casu, kedy sa to bude prisnejsie kontrolovat. Ved uz teraz mate u vas mobilne STK. BTW, a musim povedat, ze rozdiel medzi HID a H7 NB+ nie je vobec taky velky, ako by clovek cakal. Dokonca s NB+ je v urcitych pripadoch ovela lepsie vidiet. A 6000K su/boli, aspon pre mna, uplne nepouzitelne, za dazda nevidiet absolutne nic. 4500K su uz na to trochu lepsie, ale NB+ su za dazda asi najlepsie. Ale to clovek zisti, az ked to sam vyskusa. Asi tolko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zadekk3 Odesláno Březen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2014 Děkuju , v týdnu dodám nový graf a přidám foto uprav . Jinak jsou tam 4300K a nesvítí to vubec špatně . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 15, 2014 Sdílet Odesláno Březen 15, 2014 No moc pěkný vítej, hlavně ať vydrží dlouho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 15, 2014 Sdílet Odesláno Březen 15, 2014 (upraveno) to sem zvědavý s tím novým turbem, taky jsem měl CFHC a vše origoš a podobný výkon jako ty. Hlavně ať se něco nepodělá :) brzdy a volant by si mě poradil kde sehnat? díky. jinak máš dodělanýho kolumbuse? že tam je jiný rámeček než jinde. Upraveno Březen 15, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zadekk3 Odesláno Březen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2014 ano columbus je dodělaný a brzdy jsem dával z O3 312mm i s brzdovým třmenem . Volant i brzdy mužu poptat když tak napište zprávu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.