thix.27 Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 Dobry den, predem se omlouvam, jestli tohle tema tady je, ale nikde jsem to nenasel. Neblika mi kontrolka leveho blinkru na budikach, ale zarovka normalne sviti. Nekde jsem se docetl ze je to studenak, ale nevim co to znamena. Kdyz poboucham palubni desku nad budikama, tak se to nekdy chytne a s bouchanim, prestane sviti vnitri lampicky. Nevite kde muze byt problem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Studeňák je označení pro špatný elektrický kontakt. V tomto případě to může být přímo na desce přístrojovky, nebo v konektorechúspojích drátků. když po tom budeš mlátit dostatečně dlouho, začnou ti tak blbnout i ostatní věci. Je to sice mravenčí práce, ale rozdekluj si plasty okolo přístrojovky a zkus s citem hýbat dráty a sleduj co má vliv. Pokud nepomůžou dráty, pak se podívat na palubku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
thix.27 Odesláno Březen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 V servisu mi rekli, ze by to mohlo byt relatko nebo komfortni jednotka, ale na pocitaci to zadnou chybu nenaslo. Blbne i osvetleni uvnitr, cvakne v oblasti relatek a uz nejde. To same s blinkrem, funguje, cvakne pod volantem a uz nejde. Stavi vycistit kontakty na relatku nebo tak neco??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
thix.27 Odesláno Březen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Tak dnes jsem to rozebral komplet budiky i spodni plast az k rele a byl to spatny pin v zadu na budiku. PROSIM O RADU MATE NEKDO SCHEMA DRATU VZADU NA BUDIKU??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.