Guest Tommy Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 (upraveno) Zdravim vsechny, potrebuji radu. Mam jednickovou oktavku 1.9TDI 66kW r.v. 2004 a nasel jsem na netu chlapika, kterej prodava origo reproduktory z dvojkove oktavky a jelikoz muj otec ma dvojkovou oktavku, tak vim jaky maji ty reproduktory dobry zvuk. Sice vim, ze tak dobry zvuk maji diky tomu, ze je to nejak presne vypocitany na ty dvere ale myslim, ze i tak jsou kvalitnejsi. No a muj dotaz zni myslite, ze by sli reproduktory z dvojkove oktavky namontova do jednickove (mam na mysli repro v prednich dverich). Prumer origo reproduktoru je, jak jsem na netu vycetl, u obou aut stejny 165mm. Ty reproduktory jsou za hodne dobrou cenu a nechci vyhazovat cca 2000 za nejake nove. Diky vsem za odpovedi a rady Tomas Upraveno Duben 1, 2014 uživatelem Tommy Upraven název tématu pro lepší orientaci. Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 je to o penězích, nevim teda jak hrajou ve dvojkový octě, ale podle mě bude rozdíl minimální. Když si koupíš značkový tak to je uplně o level jinde ;) a jestli chceš aby ti hrály dobře ve dveřích tak je vytlum.. Druhá věc je že až si zvykneš tak ti to bude stejně málo, s tim mám zkušenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aughostino Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 hraju lepsie pre to, lebo su lepsie ulozene na dverach, ale maju tak isto papierovu membranu tak v O1 budu hrat rovnako 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tommy Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 No tak trosku s tim pocitam ze rozdil nebude az tak velky ale i tak to chci zkusit a zajima me jestli je to mozne. Jestli se do te O1 daji napasovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 dotaz spíše do sekce Audio a autohifi, proto přesouvám. Zároveň si dovolím změnit název/nadpis tématu pro jasnější vyhledávání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Tie repra nebudu dobre hrat v OC1 . Namontovat idu ale skoda roboty. Treba povodne dvere vytlmit a pouzit MDF kruzky pod repra . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.