Máslo 1.9 TDI Odesláno Duben 20, 2014 Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 Zdravím, chtěl bych se zeptat jaké by jste mi doporučili reproduktory do zadní části auta ( combík 1.9 ) Mám za .to že jsou to ovály o rozměru 6x9 V přední části mám repro: http://www.ahifi.cz/reproduktory-mtx-audio-rts652.html + MDF Podložka A autorádio mám : http://autoradia.heureka.cz/jvc-kd-r641e/ Mám rád basovou muziku ale sem tam si rád poslechnu i rock/ metal. Proto Vás chci požádat o nějaké návrhy které repro dát do zadní části a popřípadě který subwoofer nadále pořídit. Nejlépe v cenové relaci do 2.000,- ( + subwoofer ve stejné cenové relaci) Předem děkuji za ochotu pomoci. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 20, 2014 Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 pokud chceš basy, tak obětuj tisíc kč a vytlum přední dveře STPčkem a dozadu nic nedávaj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Máslo 1.9 TDI Odesláno Duben 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 Vytlumit bych je mohl, ale tak já jsem tam již dával tu MDF Podložku a ve předu mi to hraje velice slušně. Proto jsem chtěl nadále pokračovat do kufru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 20, 2014 Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 jasně chápu, ale tím že ty dveře vytlumíš uděláš z nich něco jako ozvučnici pro reprák, který se pak má do čeho opřít a basuje daleko víc, když mám hudbu na asi polovinu tak mi vibruje zrcátko u řidiče :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Máslo 1.9 TDI Odesláno Duben 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 Dobře tak ty vytlumím někde jsem zde i viděl návod přímo co všechno polepit.. Jo to mi vybuje také a pak se mi zdá že mu trochu duní i ta plastová lišta co je zvenčí u dveří . A jinak když se ještě vrátím k tomu zadku těch repro. Tam nějaké návrhy nemáš?:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 20, 2014 Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 tam ti to poradí asi jiní, já mám vzadu origo a za nedlouho přibude subáč JBL GT5-12 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.