Přejít na obsah

Máslo 1.9 TDI

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

292 zobrazení profilu

Máslo 1.9 TDI's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím, tak jsem nechal udělal komplet výměnu hadiček a vyčistil se i katalyzátor u výfuku od spalin ten byl zadělaný. A stále to nejede tak jak má.. tak ještě zkusím napíchnout to za jízdy a uvidí se no .
  2. Repas byl dělaný v servisu: Turbo, klima servis Pardubice. A ta výměna komplet hadiček na kolik taková sranda může tak vyjít ?
  3. Zdravím, chtěl bych se zeptat. Už jsem již zoufalý a opravdu nevím co dále s autem. Při koupě auta vše fungovalo jak mělo, pak ale prasklo turbo respektivě do turba spadl karbon a ten způsobil ohyb lopatek. Musel jsem udělat 2x repas. Pak to chvilku fungovalo a následně to začalo být velice líné, nejelo to tak jak má na svůj výkon a spotřeba se samozřejmě zvedla. Nastala výměna Váhy vzduchu a opět to chvilku bylo dobrý a zase to začalo být línější a línější, při kontrole váhy vzduchu při jízdě ukazovala váha normální údaje takže tou to nejspíš již nebude. V servisu mi řekli, že je třeba vyměnit i vakuovou pumpu aby to začalo táhnout tak jak má, je to opravdu nutné ? Já myslel že špatná vauková pumpa by se poznala hlavně při brždění. Turbo píská pěkně podle zvuku, ale ani na 1800ot to nemá to zrychlení jaké to na 81kw má mít. Samozřejmě se zvýšila i spotřeba. Snad jen vyměnit už komplet hadičky, nebo nenapadá Vás něco ? Budu rád za každou radu. Děkuji za rady
  4. Zdarec chci se zeptat... mám octavii r.v. 99 ( bez faceliftu ) a chtěl ybch tam hodit tento nárazník. Myslíš že by tam pasoval ( samozřejmě bych to musel vykytovat tu mezeru mezi světlama . A jaká by bylo poštovné s PPL?
  5. Dobře tak ty vytlumím někde jsem zde i viděl návod přímo co všechno polepit.. Jo to mi vybuje také a pak se mi zdá že mu trochu duní i ta plastová lišta co je zvenčí u dveří . A jinak když se ještě vrátím k tomu zadku těch repro. Tam nějaké návrhy nemáš?:)
  6. Vytlumit bych je mohl, ale tak já jsem tam již dával tu MDF Podložku a ve předu mi to hraje velice slušně. Proto jsem chtěl nadále pokračovat do kufru.
  7. Zdravím, chtěl bych se zeptat jaké by jste mi doporučili reproduktory do zadní části auta ( combík 1.9 ) Mám za .to že jsou to ovály o rozměru 6x9 V přední části mám repro: http://www.ahifi.cz/reproduktory-mtx-audio-rts652.html + MDF Podložka A autorádio mám : http://autoradia.heureka.cz/jvc-kd-r641e/ Mám rád basovou muziku ale sem tam si rád poslechnu i rock/ metal. Proto Vás chci požádat o nějaké návrhy které repro dát do zadní části a popřípadě který subwoofer nadále pořídit. Nejlépe v cenové relaci do 2.000,- ( + subwoofer ve stejné cenové relaci) Předem děkuji za ochotu pomoci. :)
×
×
  • Vytvořit...