petr.cz Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Ahoj koupil sem mračítka na zadní světla ale nemám lepidlo neví někdo jaké lepidlo mám použít? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Kdybys nesehnal vhodné lepidlo, tak zkus průhledný silikon. Mám s ním dobré zkušenosti. Podmáznul jsem s ním křídlo na pátých a i boční lišty na dveřích a když jsem křídlo přehazoval na jiné dveře, tak byl problém ho sundat. Když vše dobře odmastíš, tak to drží jak čert ;) navíc silikon se dá případně při troše snahy beze stop odstranit, ale lepidlem ty světla asi navždy sku.víš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Emfi PU 50 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peter Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Já jedině mračítka na silikon , páč mám xeny a jak je potřeba vyndat světlo , tak to mračítko drží až na blinkr a nějakým betonem by to nešlo odlepit už .... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Oboustranka M3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 taky lepím oboustrankou M3. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.