Přejít na obsah

standach

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    160
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 279 zobrazení profilu

standach's Achievements

0

Popularita

  1. pěkné. ta zelená nevypadá nijak zle. přesně tak jak píše konny. přelepit tonovací folii,a máš klid.
  2. pěkný co to bude až to bude? :D
  3. tak zkus tenhle http://aukro.cz/teplomer-led-cerveny-vhodny-do-automobilu-i5598098974.html napájení je jednoduchý + a - konektor od rádia.
  4. jj sehnal jsem to taky myslím že přes aukro ale už nevím odkaz.budeš muset malinko upravit rozměr aby se ti to vešlo místo záslepky.stačí trošku obrousit rámeček záslepky cca 0,5mm.
  5. standach

    schválené LED

    Mám ledky všude a nikdy žádný problém ani na STK.
  6. dnes v CHRUDIMI u albertu stříbrná O1 ve 16 h. kdopak to je? nálepka velká na zadním okně pátých dverí. nestihl jsem ji vyfotit.
  7. vítej . nádherná kamarádka, tak at dobře slouží.přeji hodně štastných km.
  8. v dnešním provozu a divočině na našich silnicích se rozhodně nenudím.co se týká nehod pod vlivem nějakých návykových látek (alkohol ,drogy.atp) nemilosrdně ukázovat následky.každý den v TV, v autoškole.žádné rozostřené záběry nebo varování že záběry jsou drastické.pěkně ukázat tvrdou realitu.hodně týpků si myslí že jim se nemůže nic stát protože oni jsou nejlepší řidiči.a my ostatní co jezdíme jak se má jsme pro ně jen na obtíž.
  9. měl jsem stejný problém.vše vyřešilo výměna kostí a gumy stabilizátoru http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/vymena-silentbloku-stabilizatoru
  10. foto nemám.musel bych vše zase rozdělat, ;) všechno mám schované pod prahové listy.rozdělat prostřední sloupek.všechny tapce dveří ( je tam pak lepší přístup k tahání kablíku).když už to budeš mít rozdělaný tak překontroluj všechny konektory a kable ve dveřích (centrál atd ) diody mám zapojené na konektory,( aby se pak nemuselo zase rozebírat vše kdyby se náhodou spálila dioda) při výměně stačí pak jen rozdělat kličku dveří a diodu vyměnit za jinou.zapojení je bud jako v návodu http://www.skodaoctavia.cz/vsechny-navody-octavia a nebo to natáhneš od spínací skřínky nebo od rádia,možností je víc. ale stím rozdílem že taháš kable zvlášt ke každé diodě,
  11. ahoj, přívod jsem táhnul od hl,vypínače světel parkovaček.ale který kablík to je to už nevím musel bych to rozdělat a ofotit.tahal jsem pak kablíky do každých dveří zvlášt.pod lištama u podlahy.pak průchodkou do dveří ke klikám.
  12. jsem myslel že to tam je nějak přišroubovaný,jen jsem zapoměl ještě napsat že je to octa 1 před face. pak dám foto jak to bude vypadat.
  13. díky,doufám že ty packy neulomím.
  14. prosím vás jak mám vyndat ofuk na pravé straně u spolujezdce.nějak mi to nejde a bojím se abych to nezničil,chtěl jsem tam taky udělat podsvit ovladacího kolečka.ostatní ofuky už mám hotové ale tento mi nějak nejde.vyndat .díky. za pomoc.
  15. a jakou diodu? smdiodu? mám zrovna ještě pár červených volných ale jsou to vysoce svítívé klasické pruměr 5 mm a tak nevím jestli by to nesvítilo moc. stačilo by jen foto abych viděl to usazení diody.díky.
×
×
  • Vytvořit...