jaster-83 Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 zdravim, chcem sa spytat ci sa tento spinac nejak nastavuje - teda ten kolik na nom ktory je stlacany pedalom, inak je to celkom primitivne zariadenie, mal som ho vonku koli kontrole ci tam nieje ulomeny ten plast co sa rad lame, cely ho rozobral a vycistil kontakty a opat zlozil, funguje na pricipe ze ked je pedal staceny su kontakty zopnute a opacne, co je vsak problem je ze ten kolik ktory zneho trci nieje pevny ale da sa lubovolne nastavovat dlzka kolko trci zo spinaca - je v takych drazkach a ja neviem ako bol nastaveny povodne, pri normalnom zatlaceni pruzi iba pruzinka, pri silnejsom skoci po tych zubkoch dovnutra, potom pri dalsom uvolneni sa uz nevysunie uplne ale iba v rozmedzi pruzinky. Jednoducho napisane - od nastavenia toho kolika zavisi pri akom stlaceni pedalu sa ten spinac zopne. Kedze som nevedel ako ho nastavit tak som ho dal na max. vysunutie, po uvolneni pedalu sa stlacil tak ze preskocil o par zubkov dovnutra a teraz pruzi na tej pruzinke, vsetko sa zda ze je ok, rozbehy su ok aj tempomat vypina pri stlaceni spojky, pytam sa len pre istotu ci niekto nevie ci sa to nejak specialne nenastavavuje podla uhla stlacenia pedalu alebo podobne. dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.