ferda25 Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 No to snad není problém.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 (upraveno) reagoval jsem na to že majitelé o tom neví že mají vyplé imo, pokud nejsou slepí tak o tom ví a taky s pokud tě zastaví policie a uvidí blikat imo tak pokud o autech trošičku něco ví tak má problém Upraveno Leden 6, 2010 uživatelem Vaša 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 no důležité je že to Vagem jde... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Kontrolka snad není problém..když prasárnu tak pořádnou....jen stačí přendat ledky z onoho místa někam do vnitř budíků...a je vymalováno(kousek drátu to řeší) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 nechápu proč by to někdo vypínal, rozdělával budíky, pájel LED někam bokem a doufal že to nebude prosvítat když to jde (u před faceliftu) normálně přispůsobit a auto se chová normálně bez blikání atd tohle je opět reakce na to že spousta majitelů o tom ani neví (jak jsi napsal) takže neberu v úvahu že se jedná o facelift kde je přispůsobení zatím problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 proč vše tak složitě.Měl jsem tu auto,kde na kontrolce airbagů byla černá isolepa a nic neprosvítalo,nebylo vidět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 To Vaša: Hlavně, že někdo přizpůsobí budíky a ty napíšou v immo defekt a tvrdí, že to se stává. To Cosby: Jo samolepka je snažší jen bych měl strach, že v noci by možná....dám 2 nad sebe. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 při použití něktetrých programů na některých panelech se tro stává ale nestává se to při přispůsobování ale při zjištování PINu nebo při změně KM (prostě při zásahu do paměti) chtěl jsi touto poznámkou říct něco konkrétního k tématu vypnutí imma ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dragole Odesláno Březen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 po delší době se vracím k tématu, tak maxidot už je u majitele, ale nastal problém, že v oficiálním servisu nedokážou nakódovat klíče....v čem může být problém....jenom připomenu jedná se o OII RS TDI z roku 2006..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 v ofic. servisu je problém nakódovat PDC jdi někam kde to umí za chvilku tě budou nutit kupovat nové klíče (a stejně to nepomůže) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dragole Odesláno Březen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 v ofic. servisu je problém nakódovat PDCjdi někam kde to umí za chvilku tě budou nutit kupovat nové klíče (a stejně to nepomůže) no tak tomu teda věřím, další věc, je pravda že to v oficiálních servise musí dělat on-line? nebo to jsou kecy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dragole Odesláno Březen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Vagem to nejde.SuperVag nebo VAS.Jinak pokud máš 2006 a RS budíky 2008,tedy Facit,tak ti to nepůjde vracím se k tomuto příspěvku, v tom může být problém? budíky jsou od skodateile (je tam poznámka, že je možno namotovat do všech OII s motory TDI).....jak se pozná, že jsou Facit (nemám ponětí co to znamená :D ) mohl by někdo napsat zhuba postup jak se ty budíky mění....nemyslím vymontovat a namontovat, ale postup jak to kódovat.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dragole Odesláno Březen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 no přidám další věc, ten PIN ze starého panelu je nutný? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 pin ze starého panelu je nutný... nevím jak je to u Vasu.. ale u Vagu ano... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dragole Odesláno Březen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2010 když jsem se zeptal toho mechanika jestli zjistili pin ze starých budíků, tak mi řekl ''a na co, vždyť ty nové budíky mají pin'' - předpokládám, že pracoval z VASem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 a ty nevis pin ke svemu autu? k vymene pres vag potrebujes stary i novy pin.. u vasu asi stary ne, asi to bere online... ale muzu se mylit.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dragole Odesláno Březen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 ...tak budíky jsou namontované a plně funkční.... tímto bych rád poděkoval ferdovi25 za poskytnuté rady, které pomohly k úspěšné montáži.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 dělal jsi si to sám? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dragole Odesláno Březen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 né, já to nedělal....jeden známej....ale jak jsem řek, v servisu si nevěděli rady... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommy H Odesláno Duben 11, 2012 Sdílet Odesláno Duben 11, 2012 Ako zistim pin k budikom? Do servisu sa mi nechce, mam doma Vag com 908. Ďakujem....... Octavia II 1.9TDI MR 2006 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Duben 11, 2012 Sdílet Odesláno Duben 11, 2012 vagem nezjistíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Duben 14, 2012 Sdílet Odesláno Duben 14, 2012 vagprogem od seconds, toolboxem od carsoftu, magicdasch od smogu, AVDI od abritus, ........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.