Přejít na obsah

klepání zpětného odsávání

Guest Jora

Doporučené příspěvky

Ahoj, chtěl bych se potadit, jestli a jak jeste řešili tento problém. Koupil jsem právě Octavia Tour 1.6, paráda (mám najeto 900km), ale...

Na volnoběh se sepne nějaké zařízení (podle servisu jde o zpětné odsávní) a začne pěkně klapat (začalo to při 500km). Je to slyšet i uvnitř. V servisu mě nejprve chtěli odbýt, že je to normální. No nevím, znám lidi co mají to samé (jen ne Tour, ale klasiku) a nic neklape...Nenechal jsem se vyfuckovat a přesto trval na výměně..Tak uvidím...Nemáte podobnou zkušenost?

Díky J.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ahoj, tak v servisu jsem s reklamací neuspěl, vyměnil ventil a klepe dál. Je to ale divný, pochybuji, že ten, kdo si koupí nové Audi si to v klidu nechá líbit :-). No, napsal jsem na service@skoda-auto.cz Překvapilo mě, že mě nevyfuckovali a začali se tím zabývat. Spojili se se servisem a prý si mě pozvou..No, tak uvidím....

PF2010

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
Ahoj, tak v servisu jsem s reklamací neuspěl, vyměnil ventil a klepe dál. Je to ale divný, pochybuji, že ten, kdo si koupí nové Audi si to v klidu nechá líbit :-). No, napsal jsem na service@skoda-auto.cz Překvapilo mě, že mě nevyfuckovali a začali se tím zabývat. Spojili se se servisem a prý si mě pozvou..No, tak uvidím....

PF2010

Ahoj

Můžeš napsat, jak si dopadl mám ten samí problém sice ročník 2003.

Díky

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...