Přejít na obsah

Lukynovo naftové Cappuccino

Doporučené příspěvky

Honzo, nedělám auto pro Sticklera ale pro sebe. Tu žlutou folii na mlhy jsem koupil na zkoušku, protože se mi to na pár autech líbilo. Nicméně k té mojí to prostě nesedělo. Možná, kdyby tam byly nějaké doplňky ve stejné barvě jak říkáš. Možná by vypadalo dobře, kdyby byly žlutý i lampy, ale to by se asi PČR nelibilo. Jinak toto fórum slouží mimo jiné i pro inspiraci a pokud se něčím inspiruji u Sticklera, neznamená to, že je auto podle něho. B)

Odkaz ke komentáři

Honzo, nedělám auto pro Sticklera ale pro sebe. Tu žlutou folii na mlhy jsem koupil na zkoušku, protože se mi to na pár autech líbilo. Nicméně k té mojí to prostě nesedělo. Možná, kdyby tam byly nějaké doplňky ve stejné barvě jak říkáš. Možná by vypadalo dobře, kdyby byly žlutý i lampy, ale to by se asi PČR nelibilo. Jinak toto fórum slouží mimo jiné i pro inspiraci a pokud se něčím inspiruji u Sticklera, neznamená to, že je auto podle něho. B)

Na mě to tak působilo :D

Ty mlhovky samotný vypadaj blbě, ale kdybys k nim vymyslel i drobnosti, tak by to vypadalo zcela jinak. A třeba žlutý lampy by to teda rozhodně zabily. :(

Odkaz ke komentáři

Ty pružinky jsou dobré :-) ale za ty peníze určitě ne :-) vyrobil jsem si to zakrácením jedněch v práci... stačilo najít délku v roztaženém stavu a délku po stlačení a vyšlo mě to na pár kaček za barvu :-D

Upraveno uživatelem Hepa
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...