Boooger Odesláno Srpen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2014 No prostě jsem to zkusil no, ale ze zadních světel mám radost. Není to tak tmavý jako posledně a hlavně je to i líp udělaný. Ty se budou líbit i tobě :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Srpen 18, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2014 Teď se budu stydět jet s tím domu :o:huh: :D tvar se, ze nic :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Srpen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2014 Už je to naštěstí dole, byla to pěst na oko ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Srpen 18, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2014 (upraveno) Osobne spis uvazuju nad cernyma. Ale jako uvnitr cernyma. Nevis? Nevidels? I na te Capuccino by to bylo pekny. Co Sticklere, ty bys mohl pomoci Upraveno Srpen 18, 2014 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 19, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2014 Počkej, dnes je jdu nahodit, takže dnes, či spíše zítra, bude foto :) Když ale nemáš černá světla, nejsem si tím přínosem úplně jistý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Srpen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2014 Uměl bych si představit černé světla i mlhovky, ale potřeboval bych někoho, kdo mi to udělá. Sám se do toho pouštět nebudu... Denis má i super návod, ale já mám olšové ruce:D:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 19, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2014 :D zvládl bys to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 19, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2014 Na me to dela dojem, ze delas auto pro/podle Sticklera. Skoda, jinak by to bylo dobry; ty mlhovky nebyly spatny. Ale aby prave vypadaly na aute dobre, bylo by je potreba doplnit dalsimi decentnimi prvky v tomto stylu ;-) Tot jen a pouze muj nazor nezaujateho pozorovatele. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Srpen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2014 Honzo, nedělám auto pro Sticklera ale pro sebe. Tu žlutou folii na mlhy jsem koupil na zkoušku, protože se mi to na pár autech líbilo. Nicméně k té mojí to prostě nesedělo. Možná, kdyby tam byly nějaké doplňky ve stejné barvě jak říkáš. Možná by vypadalo dobře, kdyby byly žlutý i lampy, ale to by se asi PČR nelibilo. Jinak toto fórum slouží mimo jiné i pro inspiraci a pokud se něčím inspiruji u Sticklera, neznamená to, že je auto podle něho. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 19, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2014 Luki, ber to tak, že já jsem tady zhouba fóra a cokoli udělám, či napíšu, je špatně ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Srpen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2014 Já znám tvé názory a možná i vkus. S něčím se ztotožňuji s něčím ne. Každý má přeci nárok říct svůj názor. Beru to s rezervou;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 19, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2014 (upraveno) To já právě beru s rezervou taky, proto sem píši vše, co píši :) Upraveno Srpen 19, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 19, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2014 Honzo, nedělám auto pro Sticklera ale pro sebe. Tu žlutou folii na mlhy jsem koupil na zkoušku, protože se mi to na pár autech líbilo. Nicméně k té mojí to prostě nesedělo. Možná, kdyby tam byly nějaké doplňky ve stejné barvě jak říkáš. Možná by vypadalo dobře, kdyby byly žlutý i lampy, ale to by se asi PČR nelibilo. Jinak toto fórum slouží mimo jiné i pro inspiraci a pokud se něčím inspiruji u Sticklera, neznamená to, že je auto podle něho. B) Na mě to tak působilo :D Ty mlhovky samotný vypadaj blbě, ale kdybys k nim vymyslel i drobnosti, tak by to vypadalo zcela jinak. A třeba žlutý lampy by to teda rozhodně zabily. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Srpen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 Dnes dorazila další blbůstka, ale zas celkem praktická - pružiny na automatické otvíráním zavazadlového prostoruB) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 20, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 Taťka to má a i v letních měsících to funguje tak na 50% - někdy se kufr otevře, někdy ne. V zimě to nebude funkční nikdy. Auto má staré necelé 2 roky, čili vzpěry by měly být pořád OK. Tak uvidíš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Srpen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 Jj počítám s tím, že se možná budou muset předělat... Uvidíme... Snad si teď nebudou lidi myslet, že si dělám auto podle tvého táty:D:D:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 20, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 Určitě jo a proto to bude určitě špatně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hepa Odesláno Srpen 20, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 (upraveno) Ty pružinky jsou dobré :-) ale za ty peníze určitě ne :-) vyrobil jsem si to zakrácením jedněch v práci... stačilo najít délku v roztaženém stavu a délku po stlačení a vyšlo mě to na pár kaček za barvu :-D Upraveno Srpen 20, 2014 uživatelem Hepa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Srpen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 Objednal jsem to přímo od vyrobce a vyšlo to asi na 300,- Na nějakém eshopu jsem to viděl i za 700,- a to bych fakt nedal... Bohužel v práci nemám pružiny, tak jsem si to musel zaplatit:lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Srpen 20, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 300 neni moc, me to funguje az nahoru asi od 15 stupnu a vis, jinak se otevrou asi jen do pulky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Srpen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 Ja jsem na to zvědavej. Je to 5 let stary auto, tak se trochu bojim těch plynových vzpěr, že už nebudou mít takovou sílu. Až to nainštaluju, tak sem hodim videjko ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Srpen 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 Mundur na sraz dorazil, tak můžeme jet:lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Září 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Dnes jsem konečně vystřízlivěl ze soboty:P a tak jsem si našel chvilku času abych nainstaloval dárek od MaroCZ - rámeček okolo rádia, jelikož ten můj byl spálený od nějaké agresivní voňavky. Maro ještě jednou moc díky, máš to u mě!!!!!;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Září 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Kluci poradíte jaké koupit Ledky do obrysových světel a aby mi to zas neházelo chybu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 ja kupoval pres rafservis.cz tak koukni tam pokud nexhces kupovat pres cinu atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Září 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Oki, zkusim mrknout. A chyby ti to nehlasi? Dnes jsem si opét trošičku hrál ;) ani moje čuba tomu nerozumí :D:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.