Přejít na obsah

Lukynovo naftové Cappuccino

Doporučené příspěvky

Sak ty viiis Marek :palec:

To je na nich dobre, ze maju z 99% rovnaky odtien farby a nie ako napr klasiky s SMD 5050, kde spektrum je cca od 4500-6000K a clovek nevie na ake natrafi, pokial to predajca priamo nenapise v specifikaciach. Potom sa to tazko zladuje, konkretne napr. v interieri :wacko:

P.S: ano svietia dost silno. Mna ked niekto v noci predbieha, tak na predbiehajucom aute vidim ziaru z mojich parkovaciek :D

Odkaz ke komentáři

Vyzkouším je a uvidím:D Líbili se mi i ty fialové na srazu, myslím, že to byl Lumi?!;)

Ano,ano ja mam fialove :) biele su tuctove tie ma kazdy a modre su podla mna otrasne takze volba padla ist kontroverznejsie a to do fialovej :) cekni ku mne do vlakna mam tam foto svetiel za tmy :)

Ak mozem poradit kombinacia oranzovych parkovaciek a zapnutych smeroviek na mensiu intenzitu spolu so stretavackami by bola zaujimava :palec:

Odkaz ke komentáři

Lumi viděl jsem je na živo na sraze;) vypada to fakt dobře;)

Maro, taky nahodim ty oranžový a uvidíme, jak to bude vypadat. Z té fotky to není nějak extra vidět - oranžový vrata no :D:D

Ale líbí se mi i ten osvětlený prostor nohou. Jen když sem viděl tu instalaci, hned jsem si to rozmyslel...:(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...