Kyselinka Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Kluci poradíte jaké koupit Ledky do obrysových světel a aby mi to zas neházelo chybu? Tieto mi chybu nehadzali a drzia doteraz http://www.ebay.com/itm/Car-3-LED-CREE-SMD-Canbus-Error-Free-T10-W5W-Wedge-Side-Light-Bulb-Lamp-A094-/221515235321?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3393563ff9 alebo http://www.ebay.com/itm/1X-Car-2-LED-CREE-SMD-Canbus-Error-Free-T10-W5W-Wedge-Side-Light-Bulb-Lamp-A093-/390821160488?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item5afec1a628&vxp=mtr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 kdyby jsi neco rekl, mam ledky do parkovacek, oranzove, sviti perfektne, chybu nehlasi :) ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Září 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Maro, vsak jsem to rikal u meho auta jak jsme stali a ukazoval jsem vam jak mam popraskana svetla. Rikal jsem, ze tam dam nejake ledky. Ale nenapadlo me se zeptat jestli nahodou nejake nemas po ruce :D:D:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 ty jo, fakt ze jo, ja na to uplne zapomel a me to taky netrklo :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Oranzove ledky neeee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Září 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Vyzkouším je a uvidím:D Líbili se mi i ty fialové na srazu, myslím, že to byl Lumi?!;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Sviti oranzovo-cervene ;-), tak pak uz jenom zelene :-D a zpivat si "eeeeesmeralda" :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Já měl taky oranžové a bylo to gút 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Tie CREE sa farebne perfektne hodia ku xenonom, ine by som tam ani nedaval Hlavne nie tie obycajne, co zacerneju odrazovu plochu <_< Na obrazku s H7 NB+ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Cree SOU boží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Září 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Teď jsem na ně četl názor nějakého uživatele a píše tam, že ani nemusí používat xenony:D to to fakt tak svítí?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Sak ty viiis Marek To je na nich dobre, ze maju z 99% rovnaky odtien farby a nie ako napr klasiky s SMD 5050, kde spektrum je cca od 4500-6000K a clovek nevie na ake natrafi, pokial to predajca priamo nenapise v specifikaciach. Potom sa to tazko zladuje, konkretne napr. v interieri P.S: ano svietia dost silno. Mna ked niekto v noci predbieha, tak na predbiehajucom aute vidim ziaru z mojich parkovaciek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Vyzkouším je a uvidím:D Líbili se mi i ty fialové na srazu, myslím, že to byl Lumi?!;) Ano,ano ja mam fialove :) biele su tuctove tie ma kazdy a modre su podla mna otrasne takze volba padla ist kontroverznejsie a to do fialovej :) cekni ku mne do vlakna mam tam foto svetiel za tmy :) Ak mozem poradit kombinacia oranzovych parkovaciek a zapnutych smeroviek na mensiu intenzitu spolu so stretavackami by bola zaujimava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 (upraveno) oranzove jsou pekne, zitra je zkusim nahodit, zatim je na xenonech nemam, ale byly luxus, jen tak pro zajimavost, sice z kokpitu, ale trochu jde videt jak to sviti :) a jsou to taky cree :) Upraveno Září 3, 2014 uživatelem MaroCZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Září 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Lumi viděl jsem je na živo na sraze;) vypada to fakt dobře;) Maro, taky nahodim ty oranžový a uvidíme, jak to bude vypadat. Z té fotky to není nějak extra vidět - oranžový vrata no :D:D Ale líbí se mi i ten osvětlený prostor nohou. Jen když sem viděl tu instalaci, hned jsem si to rozmyslel...:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 :D nj ja to nefotil :D ... ale tak jako mensi demonstrace, jak to vypada :D, ale spokojeny budes :D ... snad :lool: k footwellu, instalace slozita neni, jen lampicky stojej cca 300 kc/ks, ale myslim, ze mi to Vasa udelal za 1600, ale ceny uz presne neznam ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Září 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2014 No někde jsem viděl fotky instalace a byl tam vyndanej komplet interiér - sedačky, spodní tapec a tak.... Sám bych se do toho určitě nepouštěl a Vášu mám ze severu čech trochu z ruky :-) Až tady na někoho šikovného narazím, tak se s nim domluvím ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Rolbare, je z Prahy :) ... radeji par km navic a mas to 100% 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Září 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2014 Dnes jsem odhalil nemilé překvapení:wacko: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 šikula na parkovišti? Buď rád, že je to skoro stejná barva, na bílé je vidět každý ťukanec od kamínku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Září 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2014 Hele já nemám tušení. Dnes s tím byla moje Klárka na nákupu a pak jsem to objevil... Samozřejmě, že jsem to svedl hned na ní, ale tvrdí, že o ničem neví>_> 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 To tvrdí každá ženská :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 ted si to u ni budes muset zehlit, takze dnes pekne vinko ji kup a mas to :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Září 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2014 Dnes večer vyrážíme směr Chorvatsko, takže vínko bude až ráno:lol: ale když ja to nebyl, tak to mohla byt jen ona, to je přece víc jak jistý :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 tady se nekdo ma ... zavidim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Září 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2014 Tak jsme v pořádku doraziliB) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 6, 2014 Sdílet Odesláno Září 6, 2014 Super!Skrabanec neres to se pak opravi,uzijte si dovcu a pozdravuj od nas Klarku ;) at se vam libi a uzivate si nekdy zas na srazu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 6, 2014 Sdílet Odesláno Září 6, 2014 kurna ten je nalozeny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Září 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2014 PMaro prdlajs, to mám novej podvozek:P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 6, 2014 Sdílet Odesláno Září 6, 2014 jasne, jenom vzadu ze ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.