Přejít na obsah

Asistence při cestě do zahraničí

Doporučené příspěvky

Ahoj lidi, možná to tu už někdy bylo a ĺe nenašel jsem to tak zakládám nové téma. Chystám se na výlet do chorvatska a rád bych se pojistil pro případ že by múj plecháček nedojel. Máte už někdo zkušenosti ? Aby se pak nestalo že mi řeknou že odtah je max do 50 km a zbytek si musím zaplatit sám .. to je pojištění na prd...

rád bych asistenci

- v případě poruchy přímo na místě

- když to nejde opravit tak odtah do servisu

- dobré by bylo náhradní auto

- případně odtah do čr (hrazený pojišťovnou)

díky za vaše rady ..

p.s. jasně že jsem googlil ale v tom aby se čert vyznal .. každej mlží a tvrdí že jeho pojištění je to nejlepší ze všech .. radši dám na zkušenosti těch co to už měli pojištěno ..

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

Dvakrát vyzkoušena asistence Alianz neomezený odtah po celé Evropě!!! Poprvé sice jenom z Prahy do okr. Olomouc rozvody KO ale podruhé odtah z Německa dálnice A6 mezi Stuttgart a Nürnberg ještě nevím co autu je zatím stojí neni čas. Asistence je sice pouze k nějakému jejich produktu tzn. havarinní nebo povinné. Ale to hlavní stoji 1000Kč!!! A kromě obvyklého zajištění ubyt. náhr dopravy to hlavni: Odtah nepojizdného vozidla BEZ OMEZENÍ KILOMETRŮ !!! Jezdím hlavně v noci tak nevím jestli by to ve dne nebo např. ve Španělsku neřešili napřed nějakou asistencí. Během cesty z Prahy domů jsem diskutoval s odtáhařem a jezdí pro nepojízdná auta po celé Evropě. Když jsem pak zůstal stát v Něm. myslel jsem že to bude do rána ale za 3,5 hod tam byl odtah z Chebu a ráno jsem byl doma 600km.

Možná by to chtělo umístit někam kde by to vidělo víc lidí.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...