Dzordzino Odesláno Listopad 6, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 strecha se da vykytovat a pak striknout nebo natahnout folii to me nevadi ale ta kapota nevim nedela to na me prijemny dojem . radsi bych koupil nejaou jinou a caknul az budou pracyh samozdrejmne . strechu bych moc neresil . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Listopad 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 na střeše určitě folii necham, kapota kdyby se sešly prachy ktere nebude lepší vrazit jinam tak je jasná :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Listopad 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 Neco se chysta :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Listopad 23, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 Je velká pakárna dát kolem budíků ty rámečky? Docela se mi to líbí :) Jinak okta taky pěkná ;) Tu kapotu bych nechal takhle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Listopad 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 Dik :) neni, 2 torxy, plexi a nalepit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Listopad 23, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 No jestli je to až tak jednoduchý tak do toho taky půjdu Chtěl jsem i podsvícení, ale na to si netroufnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Listopad 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 tak velke diky pazduch za super odvedenou praci - instalace maxidot s maxi-k, a opraveni kabelaže po nějakem asi bratwurstackem elektřikařovi :D btw mam na prodej sve stare budiky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 23, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 moc pěkné ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Listopad 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 diky diky :) do konce roku jen zatmavit skla a na chvili bude stačit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Prosinec 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 tak první letošní škrábání máme za sebou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 nechtel bych 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 už mám taky ten hnus bílej na autě ale neškrábal sem ještě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 ou 10.5 stupne v garazi . jak ja ji mam rad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 se máš a nevytahuj se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Prosinec 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 pffffff... a my venku parkujici bysme měli mit dovoleno dat si k tomu škrabani před řizenim jednoho panačka aby nebyla kosa :D :asie: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 já to beru jako ideální čas pro ohřátí motoru než vyjedu :D a taky není nic lepšího na probuzení než v -5 škrábat vrstvu ledu z oken :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Prosinec 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 no ja sem pak čuměl na palubak a spotřebu 60l//100km :D ale pravda aspon se mi vyhřály sedačky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 jezdíš na naftu tak musíš mít spotřebu jak kamion :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Prosinec 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 ja si stejně furt myslim že mi to žere nějak moc :D a taky mi dneska maxidot zahlasil po rozjezdu rano něco ve stylu STOP chladici kapalina blablabla, tak sem zastavil, otevřel kapotu, kapalina ok, nastartoval sem a hlaška už se neobjevila.. kdyby někdo věděl co to mohlo byt :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 očistit kontakty v expanzce, třeba pomůže :) spotřeba je na hovno v zimě, zlaté léto a letní gumy, tichoučko a vypadá to líp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Prosinec 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 dneska mi to udělalo poprvé, nevim jestli na to nemohla mit vliv ta kosa ale snad to je vpoho jestli to bylo jednorazově :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 3, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 Nene nezavidim vam to skrabani ale zato u me mate ruky hore ponevac ja uz si to se skrabanim neumim predstavit . Jinak teda nevim jak to delate ale co jsme dal zimaky tak me spotreba rapidne klesla i kdyz topim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Prosinec 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 no mam 195/65 15", ale ono to bude těma 3km trasama do prace :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 3, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 jj tak to urcite ano . ja jezdim 17 km a jezdim sotva za pet a rozmer stejnej jenze jak na leto hodim salamy 205/35/18 tak to vyleza az na 5,6 spotreba prumer 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Prosinec 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 ono hlavně to trajdani po brně je fakt vopruz... co 200 metru semafor nebo kolona, dalky sou pohoda kolem těch 5 litru a dneska asi 15km trasa šla i s couračkou z a do brna za 5,9 takže to asi nebude tak horke :) jenom mě sere když sednu do 66kw okty od máti a ta tam ma dlouhodoby pruměr 4,2 :D holt v ostravě neni takovej provoz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 jak jezdíš plynule a bez čestého stání tak to jde držtet kolem 4,5, dlouhodobou mám 4,7 podle palubáku a vychází mi to i při tankování 47/8 litrů natankuju a ujedu přes tisíc km na nádrž...zimáky nebo letní u mě nemají vliv, zimáky 16 a letní 17 bez rozdílu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 tak to na zimnich mam tak 1150 km r15 a na letnich tak 800 km r18 . jinak do nadrze nacpu vetsinou neco kolem 53/4 litru . pocitam teda i trubky kdyz nadrz odvzdusnis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Prosinec 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 tak dneska rano jsem při jizdě do prace chtěl oplachnout okno, levy stěrač vpoho a pravy nic nesetřel, no dojedu k praci a mezi oknem a kapotou sem našel tu pružinku a takove kovove "Céčko" co to přitlačuje ke sklu... zajimalo by mě proč to vypadlo, teoreticky by mělo stačit to zase nasadit a stirat ne? nevypada že by to bylo nějak poškozene nebo proč by nemělo jit nasadit, akorat to bdue asi chtit trochu vic sily napnout tu pružinku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Prosinec 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 tak nebudu se srat s pružinkou, objednal jsem nove rameno stěrače :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Prosinec 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2014 tak rameno dorazilo, namontoval jsem a zase stiram a vidim :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.