Přejít na obsah

Silver Classic

Ondra

Doporučené příspěvky

Zdravím, tak se pochlubím se zatím sériovou Octávkou B)

Rok 2002, motor 1.9TDI 66KW, najeto: malinko nad 20 tisíc, výbava: švihadla, rádio.. prostě základ, ale mam jí rád ;)

Pár aktuálních fotek:

post-811-1262089024_thumb.jpg post-811-1262088999_thumb.jpg post-811-1262088958_thumb.jpg post-811-1262089046_thumb.jpg

V plánu:

Už jsem pořídil RS nárazník... lišty, zrcátka a kliky půjdou do barvy... pak také folie a to pro zatím asi bude stačit :palec:

________

31.5.2010: Už mám RS nárazník, vše v laku, 16" spider... zbývají už jen folie...

post-811-1275315985_thumb.jpg post-811-1275316013_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak a ja bych jus vydrzel a neupravoval to :smich:

Vutej mezi nas a cit se tady prijemne! Jo a proti tomudle viru neni zadna ockovaci latka takze bacha ;)

Pekne auticko jenom jedna otazka: Prvni majitel? Teh 20 tisic km bych taky rad mnel na konte! Zahovala, a classic mam rad mozna prave proto ze ih je malo a vse krome pristrojovky bich classic-em nehal jenom nejaky kola (spidery, alesio spider nebo OZ GT - proste s moc paprsku) a vse ostatni classic - takhle je to bomba. Listy bich take nehal bejt, ve stribru to neni ono. Radsi investice presmeruj na "malou" palubku!

Odkaz ke komentáři

Lišt v barvě ani nárazníku se nevzdám :smich: o 17" Spiderech uvažuju ale blbý je že vzadu sou bubnovky a to by nevypadalo moc hezky... a předělávat to... já zas do toho auta nechci nacpat tolik peněz ;) ;) malá palubka je sice hezká ale to zas bych raději aspoň přední okna v elektrice... no uvidíme v nejbližší době mě čeká ta lakovna.. a díky za přání zdaru bude se to hodit, hlavně abych to někde hned nerostřelil.. ;)

Odkaz ke komentáři
Lišt v barvě ani nárazníku se nevzdám :smich: o 17" Spiderech uvažuju ale blbý je že vzadu sou bubnovky a to by nevypadalo moc hezky... a předělávat to... já zas do toho auta nechci nacpat tolik peněz ;) Prvním majitelem byl můj děda, nebo v podstatě stále je, zatim je to na něj napsané protože na takový mladý blbečky jako jsem já je moc drahý pojištění ;) malá palubka je sice hezká ale to zas bych raději aspoň přední okna v elektrice... no uvidíme v nejbližší době mě čeká ta lakovna.. a díky za přání zdaru bude se to hodit, hlavně abych to někde hned nerostřelil.. ;)

Kol se neboj. Taky mám bubny a elektronky budou ;-)

Odkaz ke komentáři

Tak to ver ze bude! Ne ze bych te od toho nejak odrazoval ale ja tam misto 15 dal 16 a furt nadavam ze jsem tam ne dal origo 15"-ky, ze to mam moc tvrdy, moc my to skace, je citet kazdej kaminek na ceste. Ale zase naopak projedu zatackou o 20km/h vetsi rychlosti a sklebym se od uha do uha! Furt doufam ze gdyz dam ty napravy do poradku (furt tam negde neco klepe) tako to bude mene tvrde!

Odkaz ke komentáři

cauec pane!! tez te vitam emzi nami... s tema upravama.... napravu kotoucovou sezenes za 2000kc kdyz pohledas na foru dieselpower uzivatel titan,ladas,jendaT4... jed to kompelt jen to nekde nechas na zvedaku prehodit. ja jezdil taky se 17tkama a vzadu bubnama natrenayma na cerno. dalo se to ale proste chtel jsem kootouce.. co se tyce pojistky a to ze jsi tak maldy kontaktuj zde uzivatele Zdenal C. dela u alianz ja mam poviny za 3200 a kradez taky tak nejak celkove oboje platim necelych 7t a to jsem zacinal u generali na kompletu pojistce za 19 600.. neboj se toho ozvy se mu udela ti aspon navrh a uvidis sam jestli budes mit zajem., jinak autoicko mas nadherny a ty KM ti teda zavidim!!!!!! tady upravam neodolas draku a ver tomu ze za chvili budes mit okna v elektrice minimalne .. :lool: :)

Odkaz ke komentáři

cauec pane!! tez te vitam emzi nami... s tema upravama.... napravu kotoucovou sezenes za 2000kc kdyz pohledas na foru dieselpower uzivatel titan,ladas,jendaT4... jed to kompelt jen to nekde nechas na zvedaku prehodit. ja jezdil taky se 17tkama a vzadu bubnama natrenayma na cerno. dalo se to ale proste chtel jsem kootouce.. co se tyce pojistky a to ze jsi tak maldy kontaktuj zde uzivatele Zdenal C. dela u alianz ja mam poviny za 3200 a kradez taky tak nejak celkove oboje platim necelych 7t a to jsem zacinal u generali na kompletu pojistce za 19 600.. neboj se toho ozvy se mu udela ti aspon navrh a uvidis sam jestli budes mit zajem., jinak autoicko mas nadherny a ty KM ti teda zavidim!!!!!! tady upravam neodolas draku a ver tomu ze za chvili budes mit okna v elektrice minimalne .. :lool: :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Díky :lol: upravovat budu, ale jenom lehce - RS nárazník, lišty, zrcátka a kliky do laku.. po technický i folie.. to mi ke spokojenosti bude stačit... hodně teda přemejšlim na těch oknech do elektriky jenže to už by pak chtělo i novou palubku, nový sedačky.. a to je přesně to co nechci, nemůžu do toho auta vrazit tolik peněz... :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
Guest chipmann

Zdar taky tě vítám no každopádně máš tu spoustu věcí pro úpravu km jsou krásný koukám že toe vbava clasic že takže holátko ty úpravy co jsi psal hooodně změní auto ještě nějaká úpravička motoru by nebyla špatná (trysky s 81kw+chip ) a nebudeš chápat jak to TDI ožije a o motor mít strach nemusíš takže hodně zdaru

ps:tady toe fakt samej pacient budeš vylepšovat o to se neboj je to tu nakažlivý :smich::smich:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...