Eater Odesláno Září 9, 2014 Sdílet Odesláno Září 9, 2014 Zdravím nadšence jako já. Po dlouhém brouzdání po stánkách přidávám i svůj povoz. Jedná se o 1.9TDi 66Kw AGR r.v2000, při koupi 254xxxKm, nyní 297xxxKm.Barva zelená petrol 5550.Výbava: mlhovky, vyhřívané, výškově stavitelné, s bederní opěrkou sedačky, manual. klima, hagusy, tažné zařízení, dvojitá podlaha, couvací senzory Provedené úpravy: denní svícení, stěrače aero, vzpěra kapoty v barvě auta, zástěrky, rámečky budíků, zapalovač pod rádiem, řadička superb, fólie sloupků, fólie zadních světel, černé boční blinkry, tempomat, prahové lišty, držák nápoje vedle ruční brzdy, odkládací vanička mezi ručku a řadičku, odkládací síťka na tunel, Foto telefonem vylovené z počítače, jak bude čas přidám aktuální foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Září 10, 2014 Sdílet Odesláno Září 10, 2014 Pěkná seriofka :) píšeš že seš nadšenec tak se trošku rozepiš jaky jsou plany.. jinač tě tady vytam a přeji mnoho štastnych Km bez nehod a poruch :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 10, 2014 Sdílet Odesláno Září 10, 2014 vítej, pěkná řada úprav, jen tak dál :) jaké máš plány do budoucna? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 11, 2014 Sdílet Odesláno Září 11, 2014 Vítej zde na fóru mezi nadšence, ať Ti octávia dobře slouží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eater Odesláno Září 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2014 Děkuji, plány by byly, fólie na okna, 16-ky kola, US pozičky, zadní kotoučová náprava, přední světla L&K, Mám ji jako daily car, takže musím to brát podle toho..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 15, 2014 Sdílet Odesláno Září 15, 2014 To tady většina má Octávky jako daily car, ale i tak to každý ladí a vylepšuje, takže stejně jsme jistým směrem postižení :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eater Odesláno Září 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2014 Tak když bylo dneska hnusně, pustil jsem se do výměny podtlakových hadiček, přece jen 300 000km je dost... Akorát musím zejtra koupit ještě tu silnější od ERG-ru do ventilu a z něj do filtruboxu a bude hotovo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eater Odesláno Září 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2014 Přidávám 1. část skládačky, jak bude čas, pustím se do toho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eater Odesláno Září 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2014 Menší Upgrade, díky za místní návod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eater Odesláno Září 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2014 Když bylo tak krásně, tak jedeme dál, musel jsem ale dát 2 vrstvy té fólie, aby to bylo oranžový. Vrátil jsem i boční oranžový blinkry. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eater Odesláno Říjen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 Tak dnes mi praskla přední žárovka H4 Osram, byla tam od předchozího majitele takže min. 2 roky provozu, což je supr. Při kontrole ostatních jsem zjistil, že mi nesvítí zadní mlha, mám origo tažný,samozřejmě to bylo tím vypínačem v zásuvce tažnýho, tak už svítí....Jinak dnes jsem zas pokročil v pozičkách. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 2, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 pěkná elektropříprava, kam dáváš pozičky? do lišty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eater Odesláno Říjen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 Jj do lišt, už mám i šablonu, ale ještě sem se neodhodlal do nich zakrojit :). Ale budu dávat dopředu i dozadu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Říjen 2, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 (upraveno) Taky bych to chtěl dávat, kde jsi vzal šablonu? A z čeho budou pozicky, z Golfa? :) Upraveno Říjen 2, 2014 uživatelem H@nZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eater Odesláno Říjen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 Tu jsem si obkreslil podle pozičky na čtvrtku..Jj z golfa oranžový. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Říjen 2, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 Jj a zakolipak si je sehnal? Já koukal že jsou docela drahý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 3, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2014 na ebay do 4 stovek za par 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eater Odesláno Říjen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2014 Hm, tak to sem nakoupil pěkně draho, na ebay jsem ještě nic nehledal..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eater Odesláno Říjen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2014 Tak mám polovinu práce za sebou, ale stálo to z to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 7, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2014 jooo svítí ti to moc pěkně :) ještě pak nahoď nějaké foto za dne :) a co si použil za žárovky? klasiku nebo ledky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eater Odesláno Říjen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2014 Jasně, nafotím, sehnal sem klasický žárovky 3W za 8Kč kus od Helly.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 7, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2014 tak si dej bacha aby ti náhodou přepropálily ty pozičky, já dával radši ledky a taky proto že jsem chtěl decentnější světlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Říjen 8, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 pozičky dobrý =) já je budu dávat i dozadu, jako to maj volva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 8, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 taky mám už připravené :) jen sehnat face zadní nárazník, příští rok bude v žamberku pozičkový sraz :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eater Odesláno Říjen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 3W žárovky by měly přežít, horší je prej , když se tam daj klasiky 5W. Ve skutečnosti to tak nesvítí, jak to vypadá z fotek musím to vzít ve dne. Já mám taky nachystaný dozadu, jen ten čas není, snad o víkendu. Na face se vykašli, předface je hezčí . Jen i říkám, jak dlouho mi tam vydrží, než si někdo řekne, že si je vezme... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eater Odesláno Říjen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2014 Jelikož byla krásná neděle, tak sem začal dělat na zadních pozičkách, přitom jsem rozdělal 3-tí brzdový světlo, svítíla mi už jen 1 žárovka, jenže v nedělu jsem je samo nikde nesehnal, tak zítra... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 12, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2014 pěkná práce :) jsem zvědavý na ten zadek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eater Odesláno Říjen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 Tak už svítíme komplet. Jen abych se nezastavil, tak musím řešit standartní problém zadních dveří...Co navrhujete? Dá se pak koupit ta fólie do dveří,jak je i na boční dveře? Nikde sem ji nenašel.Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eater Odesláno Listopad 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 Menší aktualizace, všechno špatný je pro něco dobrý. Nato, že sem s fólií pracoval prvně, tak to celkem de. Začínal jsem tím větším rámečkem, až na 3 fólii, se teprve zadařilo s uspokojivým výsledkem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.