Pajda077 Odesláno Září 11, 2014 Sdílet Odesláno Září 11, 2014 Ahojte... prosím o cenné rady.......jedu z města deset kilometru domů a najednou mi motor zdechnul pak najednou zase chytnul a hned zase zdechnul ...tak jsem najel na bok...nešlo už nastartovat...já sám jsem na nic nepřišel, proto jsem zavolal kamarádovi přijel a zjistil že na čidle ktere je na levo od naftového čerpadla po směru jízdy(jsou tam dvě vedle sebe to druhé vede do té řídící trysky- ta je ok ) , ale na tom druhém čidle byl upadený drátek (jsou tam celkem 3 drátky) tak jsme to spojili a auto chytlo takže závada odstraněna... Najednou mi ale začalo blikat žhavení celou cestu až domů...čili si myslím že je to chyba motoru ale nevím jaká... Moje otátka ...to čidlo kde jsem měl upadený drát je na co?jen na nastartování ? Nevíte proč mi bliká to žhavení? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MG Octavia Odesláno Březen 21, 2015 Sdílet Odesláno Březen 21, 2015 mě se stalo uplně to stejné, zemnící kablik u čerpadla, ale někde psali ze blikani žhavení je ač pro někoho nepochopitelné je závada brzdového spínače na světla.... Tím myslím že při brždění nesvítili brzdová světla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.