Guest Rybarhonza Odesláno Září 15, 2014 Sdílet Odesláno Září 15, 2014 Mám tento problém. Při výměně startéru se utrhl kabel, který je nad ním. Jsou to dva dráty, modrý a červený (viz fotka) a na konektoru mají označenou pozici 1 a 2 (jsou chráněny černým "husím krkem") jenže já nevím, která barva na který pin patří. Nesvítí mě kontrolka dobíjení a baterka vydrží startovat asi 14 dní, pak je třeba znovu dobít. Přitom při vyšších otáčkách je na baterce 14,4V, což je asi moc. Můžete poradit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Září 15, 2014 Sdílet Odesláno Září 15, 2014 14,4V při dobíjení je v pořádku, má to tak být. Konektor můžu nafotit večer, určitě tu bude někdo rychlejší :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Září 15, 2014 Sdílet Odesláno Září 15, 2014 2 pin-modry drot, 1pin -hnedy. Dobijanie je O.K. Dobijanie skace od 13,8V- 14,5V. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Rybarhonza Odesláno Září 15, 2014 Sdílet Odesláno Září 15, 2014 2 pin-modry drot, 1pin -hnedy. Dobijanie je O.K. Dobijanie skace od 13,8V- 14,5V. Děkuji. Propojím a uvidím, co se bude dít. Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
arne Odesláno Listopad 23, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2015 Mám tento problém. Při výměně startéru se utrhl kabel, který je nad ním. Jsou to dva dráty, modrý a červený (viz fotka) a na konektoru mají označenou pozici 1 a 2 (jsou chráněny černým "husím krkem") jenže já nevím, která barva na který pin patří. Nesvítí mě kontrolka dobíjení a baterka vydrží startovat asi 14 dní, pak je třeba znovu dobít. Přitom při vyšších otáčkách je na baterce 14,4V, což je asi moc. Můžete poradit? zdravim mam takyto problem pri noralnom nastartovani a jaze som zhasol motor opat normalne nastartoval a zasvietilo mi dobijanie vypol som motor otocil klucikom a absolutne nic ani nepretoci dal som tam uplne nabitu bateriu a stale to iste vybral som starte a nevysuva ho a ani necvaka bude to len starterom, alebo aj v niecom inom vdaka za rady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.