zikmeister Odesláno Září 28, 2014 Sdílet Odesláno Září 28, 2014 (upraveno) Ahoj, doufam ze me tady rovnou neukamenujete s timto dotazem . Nevíte o nějaké myčce v Praze či blízkém okolí která je šetrná k laku - textilní kartáče? Ja jsem zatim bohuzel na zadnou nenarazil, diky moc za info. Upraveno Září 28, 2014 uživatelem zikmeister 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr. Bean Odesláno Říjen 9, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2014 Ruční mytí přes Clean Freaks :D. Honza se o auto hezky staral, je škoda ho mejt v myčce. Co takhle "čuchnout" k detailingu? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Říjen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2014 Prave proto ze se o to staral schanim nejakou setrnou automycku :) Bohuzel detailing nemuzu, protoze nemam kde to delat :( A rucni myti je super to je jasny, jenom na to nejsou finance davat mesice ne-li vickrat litr za myti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 9, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2014 Nejlepší vlastnoruční ruční práce! Myčky nebrat, věř, že to stojí za to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Říjen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2014 No tak jdu dneska zkusit nejakou rucni automycku v Hostivari, tak snad budou kvalitni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Říjen 13, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2014 Jak jsi dopadl na myčce? Ono to asi stejně nepujde hned po prvním umytí poznat, ale věř, že časem se na tom laku projeví, že auto jezdí do myčky..fakt by se Ti vyplatilo ruční mytí. Nemáš někoho z rodiny, kdo by tě pustil párkrát na zahradu umýt auto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Říjen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2014 Auto umyty krasne, paradne se leskne, ale jak je to cisty tak clovek vidi samy skrabance z provozu Bohuzel jak jsem rikal, nemam vubec kde mejt rucne, a ty "rucni" mycky u benzinek me moc neberou.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Říjen 13, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2014 Škrábance mám nějaké taky, ale víc mě serou tečky na předku, které vždycky přibudou po zimě. Já jsem jednou zkoušel taky ruční myčku, když ještě nebyla možnost to mýt v klidu doma, a jak říkáš, nic moc. Navíc ty kyselé ksichty, které čekají, až to laskavě umyješ a pustíš dalšího Hrůza... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Říjen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2014 Jo tecek od sutru mam tak 80 Jelikoz auto bylo jezdeny hlavne po dalnici..kapota a blatniky by stali asi za celolak ale to se me do toho investovat nechce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Říjen 13, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2014 Já jsem se díval a právě blatníky mám ok, ale o kapotě a nárazníku uvažuju, že bych dal nový lak. Přece jen už tak nejezdím (v zimě už téměř vůbec) a na dálnici se taky dostanu spíš sporadicky. Takže by to nějakou dobu mohlo vydržet nedodrbané. Zbytek auta je tak nějak v pohodě až na pár oděrek (parkoviště atd). Kapota+nárazník by mě vyšly tak na 3000,- i s prací, což není špatné. Ale to pořeším až na jaro. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Říjen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2014 Tak za trojku bych do toho sel hned, jenze u me by to bylo aspon za 10 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Říjen 13, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2014 Tak kdyby to nebylo přes známého, co má možnost si sám míchat barvy, tak by to byl taky ranec, to si nemysli :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.