Přejít na obsah

Náhrada za MFD2 Nexus?

Doporučené příspěvky

Ahoj, tak nějak mě štve můj Nexus (MFD2) a chtěl bych se poohlídnout po něčem jiném.

Chtěl bych, aby to umělo přehrávat video za jízdy, mp3, kvalitní příjem FM signálu. Dále by to mělo mít USB vstup, popřípadě karty, AUX. DVB-T to už by byl spíše jako bonus, to samé HDD a ovládání z multifunkčního volantu OII - r.v.2005.

Co jsem tak koukal, tak nevypadal špatně Amundsen. Dokonce jsem viděl inzeráty za 3500,- Kč včetně odbloku obrazu za jízdy a pinu. Nicméně k tomu bude určitě potřeba nějaké to gateway a další kabeláž. Columbus jsem viděl za cca 9000,- Kč (to už je trošku moc, ikdyž třeba bych za nějakou kačku prodal ten Nexus včetně antény a komplet příslušenství)

Nebránil bych se ani neorigu rádiu, když by šlo ovládat z multifunkčního volantu.

Co se týče navigace, bral bych aby byly dostupné mapy.

Jo a kdyby šla připojit couvací kamera (nějak dostupně) - vůbec bych se nezlobil.

Máte někdo nějaké takové rádio a byl by jste tak hodný a podělil se se mnou o své zkušenosti? Ať už s origo rádio, nebo nějaké číny?

Popřípadě není tady nějaký borec co má MFD2 a vyřešil nějakým způsobem vstup videa, sílu signálu FM?

Díky, Michal.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...